Annons
 

10 saker att göra på midsommardagen (från morgon till kväll!)

Nope, det är inte söndag i dag! Du har en hel dag till godo. Baaam tipsar om hur du kan spendera den från morgon till kväll. Allt för den maxade midsommarkänslan!

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

God morgon! Var det kul igår? Vad händer i dag då? Spana in den här listan för lite inspiration. Plocka ut det roligaste – eller följ punkterna slaviskt som de tio budorden. You pick!


Sov ut
Den bästa känslan. Utnyttja din extra lediga dag med en god sovmorgon. Och med allt fix inför midsommar följt av en jäkligt bra fest är det helt fantastiskt att få sova ut och veta att det bara är lördag. Stanna kvar lite extra i sängen i dag.

Annons


Ta ikapp en massa serietittande
Efter en lång vecka på jobbet eller i skolan – utnyttja din förmiddag och kolla på dina favoritserier. De bästa tipsen hittar du här och här!


Brunch
Om så på hemmaplan eller i stan. Samla ihop dina babes och bruncha ihop för att ladda om från gårdagen.

brunch
Bildkälla


Ring den där kompisen…
…eller crushen, eller familjen, eller mormor. Du vet allt sånt som du skjutit upp när du känt att du inte haft tid. Nu har du tid! Varför inte tjöta med någon du tycker om en stund?


Träna
Ensam eller med en kompis. Ge dig ut på en löprunda för att samla ny energi från eventuell bakfylla.


Nätshoppa
Midsommardagen är en av få dagar som köpcentrum faktiskt har stängt. Vilket är det perfekta tillfället för att kura upp i soffan och nätsoppa lite istället. Du slipper göra dig i ordning, du slipper gå ut och du får stilla shoppingbegäret. Guld!


Hemmaspa
Du har en extra ledig dag – varför inte ge dig själv lite kvalitetstid? Lägg en ansiktsmask, fixa naglarna, drick te och bläddra i en tidning. Hur mysigt?!

gif5
Bildkälla


Bada
Är det fint vänder? Inget botar en bakfylla lika bra som ett dopp i närmsta hav, sjö eller å. Man ångrar aldrig ett bad!


Grilla
Inled festligheterna för kvällen med en barbeque. Dra ihop ett gött gäng (varför inte bjuda in grannarna?) och låt alla ta med sig något att grilla.


Feeest…
…eller hemmakväll – du bestämmer. Kvällen är din!

Foto: Shutterstock/IBL