Annons
 

10 saker att göra på midsommardagen (från morgon till kväll!)

Nope, det är inte söndag i dag! Du har en hel dag till godo. Baaam tipsar om hur du kan spendera den från morgon till kväll. Allt för den maxade midsommarkänslan!

 


Annons
Annons


 

God morgon! Var det kul igår? Vad händer i dag då? Vet du inte? Spana in den här listan för en massa inspo. Plocka ut det roligaste – eller följ punkterna slaviskt som de tio budorden. You pick!

1. Sov ut
Bästa. Känslan. Ever. med en extra ledig dag. Och med allt fix inför midsommar följt av en jäkligt bra fest är det helt amazing att få sova ut och veta att det bara är lördag. Stanna kvar lite extra i sängen i dag – kanske med en snygging från i går?

Annons

2. Ta ikapp en massa serietittande
Efter en lång vecka på jobbet eller i skolan – utnyttja din förmiddag och kolla på dina favoritserier. Orange is the new black vars fjärde säsong precis har släppts, till exempel.

3. Brunch
Om så på hemmaplan eller i stan. Samla ihop dina babes och bruncha ihop för att ladda om ifrån gårdagen.

brunch
Bildkälla

4. Ring den där kompisen…
…eller crushen, eller familjen, eller mormor. Du vet allt sånt som du skjutit upp när du känt att du inte haft tid. Nu har du tid! Varför inte tjöta med någon du tycker om en stund?

5. Träna
Ensam som med en kompis. Ge dig ut på en löprunda för att samla ny energi från eventuell bakfylla.

6. Nätshoppa
Midsommardagen är en av få dagar som köpcentrum faktiskt har stängt. Vilket är det perfekta tillfället för att kura upp i soffan och nätsoppa lite istället. Du slipper göra dig i ordning, du slipper gå ut och du får stilla shoppingbegäret. Guld!

7. Hemmaspa
Du har en extra ledig dag – varför inte ge dig själv lite kvalitetstid? Lägg en ansiktsmask, fixa naglarna, drick te och bläddra i en tidning. Hur mysigt?!

gif5
Bildkälla

8. Ta på dig det finaste du har
Midsommardagen är en perfekt dag för fest. Dra fram din snyggaste outfit, ta på dig gårdagens midsommarkrans (om så lite vissen, vem bryr sig?) och ditt bästa humör!

Det är inte för sent: Så gör du din egen midsommarkrans

9. Grilla
Inled festligheterna för kvällen med en barbeque. Dra ihop ett gött gäng (varför inte bjuda in grannarna?) och låt alla ta med sig något att grilla.

grilla
Bildkälla

10. Feeest…
…eller hemmakväll – du bestämmer. Kvällen är din!

Läs även:
Maxa midsommardrinkarna med isbitar av prosecco
Blått vin är sommarens stora succé
Topp 7: Europas bästa beach clubs du måste besöka