Annons
 

15 bevis på att Legally Blonde fortfarande är världens bästa film

I går hade filmen Legally Blonde 15 års jubileum, något som uppmärksammades på sociala medier. Baaam har samlat 15 nostalgiska moments från filmen.

 

Annons

 

Det var på Instagrams officiella konto som det uppmärksammades i går – att det är 15 år sedan filmen Legally Blonde spelades in. Och nu berättar Reese Witherspoon, skådespelerskan bakom karaktären Elle Woods, att filmen har inspirerat en hel generation.

Annons

Läs också: 22 anledningar till att du älskade The Hills

”Det är så många kvinnor som har sagt till mig att de började plugga juridik efter att ha sett Legally Blonde. Filmen har faktiskt en meningsfull historia. Det handlade om girl power, inte bara om tjejen som jagade killen.”

Reese Witherspoon har själv uppmärksammat filmens 15 års-jubileum med flera poster på sitt Instagram-konto, där hon uppmuntrar andra att lägga upp bilder under hashtagen #Legallyblonde15, som fått närmare 10 000 poster från glada fans världen över.

Alla som satt bänkade flertalet gånger framför den här filmen i tidigare tonåren och bara älskade Elle Woods räcker upp en hand! Baaam har gjort en riktig nostalgitripp, och samlat 15 klockrena ögonblick från filmen. Spana in i bildspelet nedan.

14
Visa bildspel

/
Legally Blonde
Legally Blonde
Legally Blonde
Legally Blonde
Legally Blonde
Legally Blonde
Legally Blonde
Legally Blonde
Legally Blonde
...
Visa mer

Mer nostalgi:
22 godisar du garanterat minns om du var född på 90-talet
15 saker du minns om du var ett ÄKTA Spice girls-fan
Så ser skådisarna från Eva & Adam ut i dag

Foto: Marc Platt Productions, Metro-Goldwyn-Mayer