Annons
Annons

Affiliate på Baaam – så funkar det

På Baaam.se förekommer affiliatelänkar i våra artiklar. Men vad är affiliate och hur funkar det? Redaktionen reder ut begreppet!

På Baaam.se ger vill vi ge dig en shoppingupplevelse och tipsar om produkter inom mode, skönhet och livsstil. Samtliga artiklar vi skriver är redaktionella och produkterna som omnämns är utvalda av redaktionen. I vissa fall använder vi oss av så kallade affiliatelänkar till olika återförsäljare. Länkarna är en service vi erbjuder för att du som läsare ska kunna köpa eller läsa mer om produkten. Skillnaden från ett sponsrat annonssamarbete är att innehållet i artikeln inte har påverkats av någon extern part. Sponsrade samarbeten på Baaam.se är alltid tydligt annonsmärkta. I artiklarna där affiliatelänkar förekommer kan vi blanda in ”vanliga” länkar eftersom inte alla butiker, märken och återförsäljare är anslutna till en affiliateaktör.

För att du lättare ska känna igen en artikel där affiliatelänkar förekommer märker vi dem så här: ”Alla produkter i denna artikel är utvalda av Baaams redaktion, och länkas till återförsäljarna genom tjänsten Apprl.”

Vi vill vara tydliga och transparenta mot dig. Baaam får en slant när du klickar på eller köper något via en affiliatelänk. Men vi vill också understryka att samtliga produkter är omsorgsfullt utvalda av redaktionen, precis som i alla andra fall. Allt för att du som läsare ska få bästa möjliga shoppingupplevelse på Baaam!

Vill du veta mer? Mejla oss på [email protected]!