Annons
 

Spoilervarning! Är det här Bachelor-Sebastians nya kärlek?

Nu är årets säsong av Bachelor äntligen igång. En avslöjande detalj i första avsnittet ger oss en hint om vem som till slut kommer vinna Sebastian Ljungbergs hjärta.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

I går var det premiär av ”Bachelor – när leken blir allvar” och vi är redan fast. (Alltså, FAST). Under hösten kommer vi få följa Sebastian Ljungbergs jakt på att hitta sitt livs kärlek på paradisön Aruba.

Annons

Efter gårdagens rosceremoni är det nu 19 tjejer kvar som tävlar om Sebastian. Men redan i första avsnittet fick de som var uppmärksamma se en detalj som kan avslöja vem den lyckliga vinnaren blir!

Gilla Baaam på Facebook

Missa inte! Dumpa Tinder – så träffar du kärlek IRL

Programmet börjar nämligen med en teaser från sista avsnittet, då Sebastian till slut har gjort sitt val och friar till en av tjejerna. I klippet hålls tjejen såklart hemlig, men plötsligt dyker hennes hårslinga fram i bild.

bachelor_frieri

Hårslingan är blond och har en yvig textur, och efter snabb research bland tjejerna är det tre av de kvarstående deltagarna som har liknande hår.

Den första kandidaten är Anna Fredborg.

anna_fredborg_bachelor

Den andra tjejen vars hår stämmer in på dessa kännetecken är Theresé Sandström.

therese_sandstrom_bachelor

Men, den tjej vars frisyr stämmer bäst överens med håret i klippet är utan tvekan Emma Johansson. Vi på Baaam tror därför stenhårt på att hon är den lyckliga vinnaren av Bachelor 2016.

emma_johansson_bachelor

Se hela klippet nedan och avgör om du tror att vi har rätt!

Läs mer
10 roliga dejter att testa i höst
Det här händer med dina bröst – i alla åldrar
Cara Delevingnes nya tatuering är så sjukt verklig – se den här!

Bilder TV4