Annons
 

10 tips – så håller du dig bekväm under nyårsklänningen

Trosor som skaver, strumpbyxor som glider ner och helt fel bh för tillfället. Vi ger dig bästa tipsen för att vara så bekväm som möjligt under klänningen på nyårsafton.

 

Annons

 

Läs mer: Bäst i test: Här är lösögonfransarna att satsa på till nyår

Nyår är för många en lång kväll full av god mat, vackra klänningar, fyrverkerier och champagne i mängder. Det är årets sista kväll, och självklart vill du vara både snygg och bekväm.

Annons

För att du inte ska behöva tänka på bh:n som skaver eller strumpbyxorna som glider ner har vi samlat tio tips och tricks för hur du håller dig bekväm under nyårsklänningen – och kan lägga all din energi på att ha roligt!

1. Bomullstrosor
Välj ett par bekväma trosor som inte skaver någonstans, ett par hederliga bomullstrosor är ofta det bästa alternativet.

2. Bh utan axelband
Under en axelbandslös klänning kan du med fördel välja en bh som har avtagningsbara axelband om du inte vill att banden ska synas.

3. Brösttejp
Om du har en djup urringning och skippar bh:n är brösttejp ett smart sätt att hålla brösten och kläderna på plats under kvällen. Du hittar brösttejp där man säljer bh:ar, t.e.x. här.

brosttejp
Läs mer: Nyårsmenyn du måste testa – asiatisk (och vegetarisk!) trerätters

4. Höga strumpbyxor
Extra höga strumpbyxor är bra för dig som har långa ben eller vill ha extra stöd för mage och rumpa under kvällen.

5. Använd hårspray
Spraya strumpbyxorna eller insidan av klänningen med hårspray om de lätt blir elektriska.

6. Sömlösa underkläder
Under en riktigt tajt outfit kan du med fördel välja sömlösa underkläder. Då slipper du fula streck och sömmar som sticker fram.

7. Välj färg på bh:n md omsorg
Det kan vara supersnyggt att låta bh:n skymta fram under din outfit, men om du vill att bh:n ska synas så lite som möjligt bör du välja en som hudfärgad (istället för t.e.x vit).

bh-band
Läs mer: Mellandagsrea: 19 snygga klänningar till nyår

8. Dubbla trosor
Det är riktigt irriterande att under kvällen dra upp strumpbyxorna som om och om igen glider ner. För att lösa problemet kan du ta på dig ytterligare ett par trosor (gärna med hög midja) över strumpbyxorna. Du kör alltså trosor-strumpbyxor-trosor!

9. Nipple Covers
Hudfärgade klistermärken för bröstvårtorna är ett smart alternativ om du går utan bh men har en skir topp eller klänning. Det funkar också superbra när du har en djup urringning i ryggen och lämnar bh:n hemma.

10. Korta tajts
Om du kör barbent under en kortare klänning kan det kännas bekvämt med ett par korta tajts (som t.e.x cykelbyxor) under klänningen.

Läs även:
3 bubbliga drinkar som gör nyårsafton extra lyxig
17 partyplagg till nyår – som inte är klänningar
17 glammiga accessoarer och skor till nyårsfesten

Foto: Mondadori