Annons
 

Här kan du köpa Beyoncés omtalade ”preggers”-tröja

Beyoncés fans går bananas över stjärnans nya gravid-t-shirt. Tröjan är tryckt med texten ”preggers” och CHIC vet var du kan köpa den!

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av redaktionen. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Det var i februari som Beyoncé avslöjade att hon och Jay-Z väntar tvillingar. Superstjärnan visade då upp sin gravidmage på Instagram med en bild från en magisk photoshoot. Nu har en ny bild från Beyoncés Instagram-flöde fått fansen att jubla. Den här gången på grund av en t-shirt.

Annons

Stjärnan har publicerat en bild på sig själv bärandes en t-shirt med texten ”preggers” tryckt över bysten. Den är precis lika cool som powerkvinnan själv. Baaam vet var du kan köpa den! Det bästa? Det är inte en dyrgrip.

Gilla Baaam på Facebook

Läs mer: Se alla bilder från Beyoncés inspirerande gravidfotografering

Ett inlägg delat av Beyoncé (@beyonce)

Ett inlägg delat av Beyoncé (@beyonce)

Det är online-shoppen Asos som säljer toppen som en del av varumärkets egen kollektion ”Maternity Exklusive”. T-shirten kostar cirka 200 svenska kronor och du kan spana in t-shirten här!

Just nu är tröjan inte i lager. Medan vi väntar på att den ska komma in igen har Baaam plockat ut likannde gravidtröjor med roliga tryck. Klicka dig in i bildspelet nedan för att se dem!

7
Visa bildspel

/
...
Visa mer

Läs mer:
Beyoncés 17 mest minnesvärda looks
CFDA 2016: Så mycket kostade Beyoncés diamanter
90-talsbyxorna med knappar är tillbaka – här köper du dem
Här köper du Guccis retro t-shirt – modevärldens hetaste plagg just nu

Alla produkter i denna artikel är utvalda av Baaams redaktion, och länkas till återförsäljarna genom tjänsten Apprl.

Foto: Instagram