Annons
 

BILDSPEL: Designers Finest – redaktionens favoriter

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
KappAhl lanserar den exklusiva specialkollektionen "Designers Finest".

KappAhl lanserar den exklusiva specialkollektionen "Designers Finest".

Idag (6/9) släpps KappAhls exklusiva specialkollektion ”Designers Finest” i samtliga KappAhls butiker. Kollektionen består av ett 20-tal moderna klassiker med hög modegrad och kvalitet. Baaams redaktion har här valt ut sina favoriter.

Annons

Josefin Andersson, stylist: – Väljer dessa fyra för de går att matcha fint med varandra eller är fina var för sig. Fyra bra köp helt enkelt som passar med det mesta som redan finns i garderoben.

1. Skinnjacka, 1 499 kr
2. Vit skjorta, 399 kr.
3. Grå stickad tröja, 499 kr.
4. Svarta byxor, 499 kr.


Csilla Vincefi Nee, stylist: –Detta är det bästa satsningen KappAhl har gjort designmässigt enligt mig. Alla plagg är snygga och ser dyra ut vilket är fantastiskt med tanke på vilka låga priser de ändå håller.

1. Skinnjacka, 1 499 kr. – En mjuk och följsam skinnjacka med perfekt passform. Gillar längden och asymetrin i designen.
5. Skinn- och trikåkjol, 599 kr. – Bra modell, snyggt mjukt skinn och perfekt med trikån på sidorna då det är lättare att få den snyggaste passformen.
6. Halsduk, 399 kr. – Denna var jag tveksam till då jag bara såg bilden men den ser mycket mer lyxig ut irl. Bred och mjuk precis som man vill ha den! Får Sonia Rykiel-vibbar av denna.


Hulda Andersson, modechef:

6. Halsduk, 399 kr. – Fin blockfärgad halsduk som tar upp de några av de viktigaste färgerna i höst.
7. Svart bouclékappa med skinnfickor, 1 299 kr. – Snygg kappmodell med spännande mix av olika ytor som känns modern. Matcha längre fram i höst med vit tunn polotröja under. En klar favorit.
8. Svart kavaj, 799 kr. – Svarta kavajen är en klassiker och garderobsfavorit, här med trenduppdaterade detaljer på slag och ficklock. Snygg till vit skjorta med stråveck, smala byxor och brogues till höstens heta maskulina look.


Charlotta Flinkenberg, chefredaktör:

9. Skinnbyxor, 999 kr. – Äkta skinnbyxor under tusenlappen är ju helt fantastiskt! Snyggt med de diagonala blixtlåsfickorna som ger en slankande effekt. Kommer att bli ett älskat plagg i basgarderoben i höst.
10. Vinröd skjorta, 599 kr. – 100 % silke i höstens trendigaste färg vinrött = 100 % trendrätt! Passar fint till skinnbyxor eller skinny jeans.
11. Clutch, 299 kr. – Kul med assymetrin i locket och att man blandar både mocka och metallicskinn. Väldigt välgjorda detaljer för det priset.
12. Handskar, 299 kr. – En accessoar du kommer att behöva när det blir kallare. Och de fina geometriska detaljerna livar upp de annars klassiska, svarta skinnhandskarna.
13. Läderarmband, 99 kr. – Ett armband av äkta skinn under hundralappen som kan användas hur du vill. Köp två (det har du råd med) och sätt som fuskmanschettkragar på en enkel vit skjorta.


[nggallery id=638]

Av: Rose-Marie Söderlund