Annons
 

Chefredaktören tipsar: ”Bästa modenyheterna i butik nu”

Trots att högsommarvärmen äntligen har letat sig till Sverige är det dags att börja snegla på höstmodet som står för dörren. Chefredaktör Cassandra Lindblom tipsar om bästa köpen i butik nu.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av redaktionen. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Den här sommaren har inte inneburit särskilt mycket sol och bad för min del – jag har tagit del av det mesta (med ett aningen avundsjukt öga) genom andras sociala kanaler. Därför blickar jag framåt åt höstmodet, som ju faktiskt är årets bästa klädsäsong. Butikerna har redan nu börjat fylla på sortimentet och här kommer mina fem favorittrender som du kan klicka hem redan nu.

Annons

1. Rött

Svart är min signaturfärg men just nu flörtar jag lite med rött. Framåt höstkanten visualiserar jag mig själv i rött från topp till tå. Klackarna från Steve Madden är som pricken över i:et.

1. Den perfekta väskan inför jobb i höst! Från Elisabeth and James
2. Tight fodralklänning med snygg volang från Nly Trend
3. Perfekta vardagsklackar från Steve Madden

2. Metallic

Jag förespråkar verkligen att våga använda festligare plagg till vardags. Klä ner med hjälp av platta skor eller en oversize-jacka och känn dig lite, lite piffigare än alla andra svartklädda på stan.

1. Kanske den mest perfekta hoodieklänningen jag har sett, från & Other Stories
2. Silversneakers till budgetpris från New Look
3. Metallic-kjol med snygg lager på lager-effekt från Na-kd

3. Statement-tishan

Har jag sagt att jag aldrig tröttnar på t-shirtar med tryck? Den här gången har det till och med gått så långt att jag själv har varit med och tagit fram en tisha med trycket ”Women need more sleep than men because fighting the patriarchy is exhausting”. För att det är sant. Och för att den är cool.

1. Statement-tisha från Topshop
2. Snygg, gul t-shirt från Envii
3. Vår egendesignade tisha ”Women need more sleep than men because fighting the patriarchy is exhausting”.

4. Lårhöga boots

I min värld spelar det egentligen ingen roll om lårhöga boots är trendigt eller ej – jag drar på mig dem säsong efter säsong ändå. Just nu har jag fallit pladask för två modeller som sticker ut lite extra från mängden. De lila andas verkligen Balenciaga SS17.

1. Silverstövlar från Nly Shoes
2. Balenciaga-inspirerade lårhöga stövlar från Na-kd

5. Lack

Lack står i fokus hösten 2017 och redan nu fylls butikerna av snygga attiraljer som rimmar bra med trenden. Budgetjackan från Bik Bok matchar jag gärna med ett par exklusiva vardagsboots från Gucci (om jag får drömma, i alla fall!).

1. Budgetkap i form av en snygg lackjacka från Bik Bok
2. Vardagsboots från Gucci