Annons
 

Hon hittade en död råtta insydd i klänningen

En ung kvinna hittade en död råtta i sin Zara-klänning – nu stämmer hon klädkedjan.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Läs mer:12 tröjor under 500 kronor som håller dig varm i höst

En kvinnas Zara-klänning kom med en oönskad accessoar – en död råtta. Det menar amerikanska Cailey Fiesel som köpte klänningen i juli. Vid första användningen upptäckte hon en stank som inte gick att bli av med. Källan till stanken menar Caily var en död råtta insydd i sömmen på klänningen, och nu stämmer hon klädkedjan Zara, skriver Baaam.

Annons
ratta-zara-klanning

Foto: Privat

”Ms. Fiesel upptäckte vad som kändes som en lös tråd från hennes klänning som hängde längs benet. Utan att ägna särskilt mycket tanke åt det sträckte hon ner handen för att hitta tråden. När hon drog med handen över klänningens fåll kände hon en konstig bula och insåg plötsligt att det inte var en tråd som hon känt längs benet, utan det var ett ben. Ett ben från en död gnagare”, står det i stämningsansökan enligt Daily News.

”Hon hoppade upp i chock och folk runt hennes skrivbord såg att hon var förlamad av skräck. Hon sprang iväg för att ta av sig klänningen och upptäckte då att en död gnagare var insydd i klänningens fåll”, står det vidare i stämningsansökan.

Zara har själva inte kommenterat händelsen.

Läs även:
Snart släpps nya Harry Potter-spelet – och det ser förtrollande ut!
Hon blir först i världen att besöka alla länder – på kortast tid
16 bevis på att Leonardo DiCaprio alltid varit ditt livs kärlek

Foto: IBL, Privat