Annons
 

Ellen Bergström sjukskriven för akut stress – läs hennes starka inlägg här!

Trots att Ellen Bergström har känt varningssignalerna länge, har hon inte lyssnat på dem och berättar nu på Instagram att hon har blivit sjukskriven för akut stress.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

”I torsdags lät jag allt komma ut och tillät mig att känna. Och då bara kom det. Konstant yrsel har jag haft nu i 4 dagar. Hjärtklappningar sen länge. Minns inte saker. Irriterad. Inget är kul. Ångest. Men samtidigt vara alla till lags”, skriver Ellen Bergström i ett inlägg på Instagram.

Annons

Hon förklarar att hon har varit rädd att tacka nej till jobb på grund av rädslan för att missa något och att andra ska bli sura på henne, men att hon nu istället har tvingats ringa och avboka inplanerade jobb.

Läs mer: Så här har du aldrig hört Lady Gaga förut – så bra!

ellen-bergstrom

”Nu har jag varit tvungen att ringa och säga att jag inte kan jobba trots att jag sagt ja.. och det har varit så otroligt ångestladdat. Tankar som: Kommer de nånsin vilja jobba med mig igen? ‘Hon kanske bangar i sista sekund, det gjorde hon ju sist’”, skriver hon.

Men mottagandet blev så fint från alla håll.

”Men vilken chock jag fick när jag ringde. ALLA har varit så förstående, och sagt att min hälsa går före allt annat. Och det gör den ju. Ibland glömmer man att man bara är människa, och att psykiska besvär GER fysiska besvär. Men för livet. Det är så lätt att inte lyssna på sin kropp, tänka att man bara inbillar sig.. när det inte riktigt syns på utsidan”, tillägger hon.

Hon avslutar sedan inlägget med att uppmana alla unga tjejer att ta kroppens signaler på allvar.

Vi på Baaam tycker att Ellen är så stark som berättar om det här. Det är viktigt att vi vågar prata om all den press och stress som många unga tjejer upplever dagligen. Lyssna på Ellen och ta hand om dig.

Se hela inlägget nedan.

Missa inte! Zara Larssons viktiga statement mot Polens sjuka abortlag

Hemma i Vingåker ❤️ idag blev jag sjukskriven för akut stress. Jag har känt varningssignalerna länge, men inte lyssnat. Haft mina break downs, "tagit det lugnt", men lika fort är jag uppe i samma tempo igen. I torsdags lät jag allt komma ut och tillät mig att känna. Och då bara kom det. Konstant yrsel har jag haft nu i 4 dagar. Hjärtklappningar sen länge. Minns inte saker. Irriterad. Inget är kul. Ångest. Men samtidigt vara alla till lags. Jag har varit så rädd att tacka nej till jobb, tänk om jag missar nåt. Tänk om de blir sura. Nu har jag varit tvungen att ringa och säga att jag inte kan jobba trots att jag sagt ja.. och det har varit så otroligt ångestladdat. Tankar som: Kommer de nånsin vilja jobba med mig igen? "Hon kanske bangar i sista sekund, det gjorde hon ju sist". Men vilken chock jag fick när jag ringde. ALLA har varit så förstående, och sagt att min hälsa går före allt annat. Och det gör den ju. Ibland glömmer man att man bara är människa, och att psykiska besvär GER fysiska besvär. Men för livet. Det är så lätt att inte lyssna på sin kropp, tänka att man bara inbillar sig.. när det inte riktigt syns på utsidan. Jag är långtifrån ensam att vara i den här situationen, och jag blir rädd över hur dagens ungdomar kommer må i min ålder… man är tillgänglig och på HELA tiden. Fy alltså.. 🙁 ❤️❤️❤️ ta eran kropps signaler på allvar! Nu ska jag och syrran göra ärtsoppa! ❤️

A photo posted by Ellen Bergström (@ellenbergstrom) on

Läs mer:
Se Beyoncés politiska tal till fansen
De startade appen som ska motverka psykisk ohälsa
Här är Bianca Ingrossos frikort

Bilder Ellen Bergström