Annons
 

Fyra enkla knep som maxar din orgasm

I dag är det nationella orgasmdagen vilket självklart ska uppmärksammas - och firas.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

1. Låt hjärnan göra jobbet

Orgasm handlar inte bara om fysisk beröring – hjärnan är minst lika inblandad. Våga tänka dirty, fantisera om situationer som gör dig tänd, städa bort alla jobbiga vardagstankar (nej, disk och smutstvätt får du tänka på en annan gång!) för en stund och kom ihåg att bara fokusera på dig, dig, dig!

Annons

50-25-10-tekniken

Oavsett om du har sex med en partner eller onanerar så är det här tipset värt att lägga på minnet för att maxa din orgasm.

Gilla Baaam på Facebook

Smek dig (eller låt din partner göra jobbet) så att du är på vippen att få orgasm och avbryt. Låt det gå 50 sekunder och gör om samma sak – så att du nästan kommer – och avbryt. Låt det sedan gå 25 sekunder innan du fortsätter. Avsluta med en paus och låt det gå tio sekunder – sedan är det bara att löpa linan ut.

Läs också: ”Hur har andra sex?” Baaam svarar på dina sexfrågor

3. Lär känna din klitoris

Din klitoris, precis som allt annat, är inte en annan lik. Lär känna hur just du vill bli smekt. Vissa vill ha hårdare beröring, andra vill ha något emellan (till exempel trosor) medan många tycker om att bli stimulerade av en vibrator. Hitta tekniken för att orgasmsäkra varje gång!

4. Knip, knip, knip

Du kanske tycker att det här är världens mest uttjatade knep, men tro oss – det fungerar. Lär känna dina PC-muskler (de som dras ihop när du kniper, som om du skulle försöka låta bli att kissa) och träna upp dem. Knip så fort du får möjlighet och testa att knipa i ett par minuter innan sex (eller varför inte under förspelet?). Se till att andas ordentligt medan du kniper. Fördelen med att knipa är att blodtillförseln ökar, vilket gör det lättare att uppnå the big O.

Psst! Visste du att du faktiskt kan få orgasm bara genom att knipa? Det är ganska vanligt bland kvinnor som lär sig att bemästra tekniken – och visst är det väl värt att testa?