Annons
 

Gucci släpper exklusiv sommarkollektion i nytt mönster

Den 5 juli släpper Gucci en exklusiv kollektion som endast kommer att säljas online. Minikollektionen är skapad av Guccis creative director Alessandro Michele.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Missa inte:
Nu kan du specialdesigna en Gucci-väska precis som du vill
Stort test: Så doftar sommarens parfymer 2016
Donatella Versace: ”Jag tror inte på att blanda ihop könen”

Gucci överraskar modevärlden genom att släppa minikollektionen, ”Gucci Garden”, som presenterar ett helt nytt mönster för varumärket. Mönstret, som är skapat av Alessandro Michele, består av vackra blommor, humlor, fjärilar och nyckelpigor som i kollektionen pryder en mängd olika typer av plagg.

Annons
Gilla Baaam på Facebook

Den 5 juli släpps Gucci Garden exklusivt online på gucci.com där den endast kommer att finnas tillgänglig under en begränsad tid. I kollektionen hittar du bland annat en snygg bomberjacka, tre varianter av dionysosväskan, skor, träningsjacka, shorts, kjolar och collegetröjor som alla är skapta i det nya mönstret.

Det är inte bara det prunkande mönstret som faller Gucci-fansen i smaken, även paketeringen av produkterna ska vara något extra. Plaggen levereras i specialdesignade askar i rött, svart och rosa tillsammans med rött silkespapper och band med stjärnor.

Se ett urval av produkterna i bildspelet nedan:

8
Visa bildspel

/
Gucci Garden
Gucci Garden
Gucci Garden
Gucci Garden
Gucci Garden
Gucci Garden
Gucci Garden
Gucci Garden
...
Visa mer

Läs mer:
Hon tar över Rodebjer efter Carin Rodebjer
29 pastellfärgade plagg att köpa till sommaren 2016
Uppblåsbar flamingo – här kan du köpa modeprofilernas favorit

Foto: Gucci