Annons
 

Guide: Så använder du sexleksaker när ni har sex

Många använder sig av sexleksaker när de onanerar, men de kan göra underverk även när ni är två. Här är några olika sätt att inkludera leksaken i sängen.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Dildos, klitorisvibratorer, penisring. Det finns massvis av sexleksaker att välja mellan när det är dags att ligga med din partner. Men hur gör man? Här är några tips hur du kan inkludera sexleksaken i ditt sexliv.

Annons

#1: Prata om det

Även fast du är sugen på att använda en vibrator när du ska ha sex med din partner så är det inte självklart att hen är det. Ta upp ämnet, prata om det och känn efter.

Guide: Fifty shades of Grey-sex för nybörjare

#2: Ge dig bra vibrationer

Att bjuda in en vibrator som stimulerar klitoris kan göra underverk. Kanske du har svårt att få orgasm när ni har sex, då kan det här vara exakt det du behöver.

När det väl gäller är det endast fantasin som sätter stopp. Antingen kan du hålla i vibratorn medan ni har sex men, helt ärligt, så kan många bli skrämda och känna sig otillräckliga när det händer. Om din partner inte är bekväm med att du håller i den, låt hen göra det. Let’s face it, det är win-win.

#3: Put a ring on it

En penisring är toppen eftersom den stimulerar på dig och honom. Ringen hjälper även honom att behålla ståndet och bli uthålligare (hur bra?!). Att den sedan stimulerar din klitoris, well, det är ju grymt.

Missa inte: Mobilskalet som gör din telefon till en sexleksak

#4: Well, hello dildo!

En dildo tänker många att enbart är till för egentid, men nej! Det finns många tjejer som älskar känslan av att ”bli helt uppfyllda” när ens partner går ner på en. Det är svårt att uppnå den känslan utan en sexleksak.

Många dildos bjuder även på vibration, vilket genast öppnar upp möjligheterna för fler användningsområden. Om det känns för läskigt att använda den i dig, använd utanpå.

Kolla in: Här är sexleksaken som ska passa alla – oavsett kön

Trots att g-punkten på killar ligger uppe i analen så är många killar tveksamma att använda en dildo när det kommer till dem själva. Även här behöver inte dildon penetreras utan enbart vibrationen kan göra underverk – även för honom.

#5: Visa vad du gillar

Om din partner känner sig osäker på hur ni ska kunna ligga med varandra och Mr. Dildo – visa hen. Tala om vad du tycker att är skönt och, ännu bättre, visa! Det här är inte bara skönt för dig utan väldigt upphetsande för din partner.

Läs även:
Här är sexleksaken som styr med din mobil
Sexleksaken som är populärast i din ålder
Så har du sex som i Fifty shades of Grey

Foto: All Over Press