Annons
 

Nu berättar Hannah och Amanda allt om deras nya livsstilsbolag

Entreprenörerna Hannah Widell och Amanda Schulman lämnar Perfect Day och startar ett livsstilsbolag inriktad på skönhet och hälsa.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

I fjol berättade Hannah Widell och Amanda Schulman att Perfect Day Media förvärvade Corinne & Friends två skönhetssalonger i Stockholm. Nu avslöjar systrarna att salongerna blir det fösta steget i att bygga ett nytt livsstilsbolag inriktat på skönhet och hälsa. Företaget kommer ta det redan etablerade namnet Daisy Grace.

Annons

Läs mer: Hannah & Amanda startar agentur för modeller i större storlekar

Livsstilföretaget kommer enligt Hannah och Amanda stå på tre ben, en e-handelssajt med både egenutvecklade produkter samt externa varumärken, ett digitalt content-magasin med både video och podcast-content samt tre fysiska livsstilsalonger i centrala Stockholm.

Bolaget lanseras i höst och Hannah och Amanda går in som VD och kreativ chef i Daisy Grace.

– Vår vision är att Daisy Grace ska bli Nordens bästa plats för kvinnor och män att på ett inspirerande sätt – genom relevant content – hitta rätt produkter och behandlingar. Det här är en naturlig utveckling för oss då vi i dag skapat både unik content och reach i just den här målgruppen. Nu är det dags att fylla på med alla de produkter och livsstiltjänster vi och våra kunder saknar, säger Amanda Schulman om satsningen.

– Amanda och jag är helhjärtade entreprenörer, så det är med stor entusiasm vi, tillsammans med den ledningsgrupp vi stolt presenterar idag, ska bygga detta livsstilsuniversum, tillägger Hannah Widell.

Läs mer:
Hannah och Amanda efter visningen: ”Det har alltid varit en dröm”
Hannah och Amanda: ”Du ser alltid välklädd ut i kashmir”
Prinsessan Sofia bär Hannah & Amandas klädmärke Daisy Grace
Hannah & Amanda släpper klädmärket Daisy Grace

Foto: Hannah & Amanda/Daisy Grace