Annons
 

Kolla in Instagrams alla nya funktioner

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Nu är det äntligen dags för en riktig uppfräschning av Instagram. I går avslöjade företaget att de har lagt till en rad funktioner i den senaste uppdateringen, som hittills bara finns tillgänglig för användare i USA.

Annons

”Utforska”-fliken, eller ”explore” som den också kallas, har förnyats, och istället för att i kronologisk ordning få en rad bilder från världens alla hörn, har du nu istället fått en vy där du ser trendande hashtags och platser. På så sätt ska du kunna se vad som är hett bland folk över hela jorden just nu.

Gilla Baaam på Facebook

Även sökfunktionen har uppdaterats, och nu ska det vara enklare för användare att hitta bilder från en specifik plats, eftersom du kommer att kunna söka efter bilder genom en platstjänst.

”Med den nya platsfunktionen kan du hitta nästan vilken plats som helst på jorden. På så sätt kan du kolla in ditt nästa semesterresmål i Stilla havet, spana in den nya heta restaurangen eller uppleva en festival – även om du inte kunde gå”, förklarar Instagram i ett pressmeddelande.

Ännu är det inte helt klart när uppdateringen når Sverige, men det ska enligt obekräftade rykten bara vara en tidsfråga.

Foto: Instagram