Annons
 

Iphones uppdatering saknar den efterlängtade funktionen

I veckan avslöjades det att Apple släpper en helt ny uppdatering senare i år, men den funktionen som alla väntat på kommer inte i alla fall.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Apples kommande uppdatering för Iphone är verkligen en av de största hittills. Det absolut bästa med IOS 10 är att du inte ens ska behöva trycka på hemknappen för att skärmen ska lysa upp och visa dina notiser, då ska du bara behöva lyfta på telefonen och så slår ljuset på.

Annons

Läs allt om nya uppdateringen: Iphones nya uppdatering är den största (och bästa!) hittills

Förutom det så ska det bli betydligt lättare att skriva sms med nya funktioner som att du får förslag på hela meningar, inte bara på ord. Du ska även kunna skriva handskrivna sms och också skicka Snapchat-inspirerade videos med text.

Gilla Baaam på Facebook

Men det är något som saknas. Länge ryktades det att den nya uppdateringen skulle göra det möjligt att radera apparna som finns färdigt på din telefon, såsom Watch, iBooks och Wallet. Om apparna skulle kunna tas bort så får du ju nämligen ännu mer utrymme i din Iphone vilket ju är grymt.

Men nu visar det sig att det inte alls kommer att gå att radera apparna, bara ”flytta” på dem. Alltså: Det ska gå att ta bort själva ikonerna från menyn men informationen om varenda app finns fortfarande kvar vilket innebär att det inte bildas mer utrymme.

Kolla även in:
Iphone 7 lanseras i en helt ny nyans
Hemligheten är ute: Det står i:et i Iphone för
Därför kan du bara neka vissa samtal på Iphone

Foto: Pinterest, Twitter