Annons
 

Kim Cattrall talar ut om Sex and the City 3

För sex år sedan hade Sex and the City 2 premiär. Nu berättar Kim Cattrall om Sex and the City 3.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Det har redan gått sex år sedan den sista Sex and the City-filmen, Sex and the City 2, hade biopremiär. Åren har fullkomligt sprungit förbi sedan dess och i en färsk intervju berättar skådespelerskan Kim Cattrall, som spelar Samantha Jones, om vi borde hoppas på Sex and the City 3 eller ej.

Annons
Sex and the City 3

Kim Cattrall talar ut om Sex and the City 3.

I en intervju med brittiska Daily Record förklarar Kim att hon är väldigt skeptisk till att spela in en tredje film om Carrie, Miranda, Charlotte och Samantha. Hon menar att samhällsförändringar gör att det känns fel att göra filmen.

Gilla Baaam på Facebook

Relaterat: 7 saker Samantha Jones har lärt oss om sex

”Att ha fyra kvinnor som pratar om shoppingrundor och som spenderar 3000 spänn på skor när folk har svårt att få mat på bordet? Det betyder att vi inte att vi inte behöver sånt, men jag tycker att pendeln har svingat åt ett annat håll”, förklarar hon i intervjun.

Sex and the City 3 film

Blir det en Sex and the City 3-film?

Samtidigt berättar hon att hon inte är helt redo att säga farväl till Samantha helt och hållet, men att det kan vara svårt att få ihop alla skådespelarna för en till film.

satc 3 samantha
Bildkälla

”Det skulle vara en utmaning att göra en tredje film. Det skulle vara kul dock. Att säga hejdå till Samantha helt är faktiskt ganska svårt”.

I andra intervjuer har bland annat Sarah Jessica Parker berättat att hon skulle vilja göra Sex and the City 3.

Läs även:
Så skulle Sex and the City ha slutat egentligen
Allt sex i Sex and the City har hänt på riktigt
Här är de raderade scenerna från Sex and the City

Foto: IBL