Annons
 

Mimmi Pigg-klackarna är trendskon som tar över modevärlden

De Mimmi Pigg-inspirerade klackarna syns på var och varannan moderiktig fot och finns överallt på Instagram och Pinterest. Baaam vet var du köper trendskon!

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av redaktionen. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

De senaste åren har de Mimmi Pigg-inspirerade klackarna varit populära bland fashionistas men just nu har skon fått ett ordentligt uppsving i modevärlden. Vi ser dem cirkulera i våra flöden på Instagram och Pinterest och modeprofiler över hela världen bär just nu trendskon.

Annons

Läs mer: Guld, silver och rosé – 15 snygga vårskor i metallic

Och det är inte särskilt svårt att förstå dess populäritet. Du behöver inte vara ett inbitet Disney-fan för att uppskatta klackarna. Detaljen med Mimmie Pigg-öronen ovan hälen är en perfekt kombination mellan lekfullt och elegant. Dessutom gör de sig lika bra till ett par momjeans som matchat med en kjol.

Mimmi Pigg-klackarna är modevärldens måste ha-köp just nu.

Trendskon kommer från italienska Oscar Tiye och finns med såväl stilettklackar som bredare klack samt i olika kulörer. Här kan du köpa den omtalade skon och nedan ser du några av Baaams favoritmodeller!

1. Svarta Mimmie-klackar från Oscar Tiye.

2. Glittriga varianter, perfekta för festen!

3. Beiga sandaler med lägre klack och Mimmi Pigg-öron.

4. Blågröna Mimmi-sandaler med tofsar.

Foto: Oscar Tiye
Alla produkter i denna artikel är utvalda av Baaams redaktion, och länkas till återförsäljarna genom tjänsten Apprl.