Annons
 

Så mycket tjänar de bäst betalda TV-kändisarna

Kan du gissa hur mycket Joel Kinnaman, Zooey Deschanel, Alexis Bledel eller Sarah Jessica Parker tjänar? Förmodligen inte. Här är listan på USAs bäst betalda tv-skådisar just nu.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Att framgångsrika skådespelare som gör karriär i USA tjänar mycket pengar är ingen nyhet. Med tjänster som Netflix och HBO har serier blivit omåttligt populärt de senaste åren och med det har även serie-skådisarnas lön ökat. Men exakt hur mycket tjänar de egentligen? Det vet vi nu.

Annons

Läs även: Här är trailern för Skönheten och odjuret – se den här!

Det är Variety som har gjort en sammanställning för de bäst betalda skådespelarna på amerikansk TV just nu. Listan visar hur mycket tv-stjärnorna får per avsnitt – och det är inte lite.

Skådisarna från The Big Bang Theory toppar listan med ungefär nio miljoner svenska kronor per avsnitt. Bland de bäst betalda finns även Alexis Bledel från Gilmore Girls, Sarah Jessica Parker, Emma Stone och Zooey Deschanel. Att skådespelarna bakom Daenerys Targaryen, Tyrion Lannister, och Jon Snow i Game of Thrones också är med på listan är inte särskilt förvånande. Även svenska Joel Kinnaman listas för sin insats i serien Altered Carbon.

Bläddra i bildspelet nedan för att se vad de bäst betalda skådespelarna tjänar på ETT enda avsnitt!

Missa inte! Så ser Orange is the new black-skådisarna ut i verkligheten

26
Visa bildspel

/
...
Visa mer

Läs mer:
Se klippet från 1997 – när spice girls skäller ut man för sexistisk kommentar
Galna saker kändisar har fått från sina fans
5 plagg du absolut INTE ska ha på dig på en dejt
Nu kan du välja mellan 30 olika kön på Tinder

Bildkälla IBL