Annons
 

Så sparar du tid på morgonen (det funkar faktiskt!)

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Hur är det möjligt att tiden inte räcker till – varje morgon?! Som tur är har Baaam avslöjat alla knep som gör att du sparar värdefull tid när du vaknar.

1. Ladda kaffebryggaren
Okej, det tar inte jättelång tid att hälla vatten i bryggaren och sätta kaffepulver i ett nytt filter. Men det tar ännu mindre tid att bara trycka på en knapp. Ladda din kaffebryggare på kvällen innan så sparar du inte bara tid – du får även ditt nödvändiga kaffe ännu snabbare!

Annons

Det är bevisat: Tjejer ska sova längre än killar

2. Ha en outfit färdig
Wow, det här sparar verkligen SÅ mycket tid. Om du väljer ut vad du ska ha på dig kvällen innan så slipper du stå och bli frustrerad över att du inte har något att ha på dig på morgonen.

Då finns det även mer tid att göra små justeringar i looken när det väl är dags att klä på dig.
outfit

3. Njut av duschen…
…kvällen innan medan du bara sköljer av dig snabbt på morgonen. Håret kan du tvätta på kvällen så slipper du processen med att föna och styla när du redan är stressad och på väg hemifrån.

Fler tips: Enkla tricken som gör att du ser piggare ut på morgonen

4. Dags för frukost!
Hur bråttom du än har – ät frukost. Även här kan du förbereda en del kvällen innan. Koka några ägg och ha färdigt i kylskåpet eller testa overnight oats eller varför inte chiapudding? Både gott och lätt att förbereda.
frukost

5. Strunta i en ny tutorial
Om du inte har väldigt mycket tid på morgonen, satsa på en makeup du vet att du gillar. Att börja experimentera med ögonskuggor och contouring tidigt på morgonen är kul – men inte om det går fel.

Relaterat:
Därför ska du sluta snooza och satsa på morgonsex
15 punkter du känner igen om du är extremt morgontrött
Därför är det bättre för dig att duscha på morgonen

Foto: Tumblr