Annons
 

Sju platser du och din BFF måste besöka (innan ni blir vuxna på riktigt!)

Drömmer du om att resa bort med din bästa vän? Baaam listar sju platser som du och din BFF måste besöka innan ni blir vuxna på riktigt.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Innan livet tar fart på riktigt och alla vuxna måsten knackar på borde du och din BFF passa på att leva livet – på riktigt. Baaam listar sju drömmiga platser du och din BFF måste besöka tillsammans.

1. Bangkok
Res till Thailand och upptäck en helt ny kultur. Besök djungeln, ät spännande mat, festa på full moon-parties och bara njut av att ta dagen som den kommer.

bangkok thailand

Res till Bangkok i Thailand med din BFF.

Annons

2. Ibiza
Den ultimata festdestinationen för dig som är ung och fri. Dra med din BFF till Ibiza och festa från eftermiddag till tidig morgon på beachklubbar du sent kommer att glömma.

ibiza spanien

Bucket list: Festa på Ibiza med din BFF.

Gilla Baaam på Facebook

3. New York
Vem drömmer inte om att resa till New York med sin allra bästa vän? Spara pengar och shoppa loss i det stora äpplet, som kanske dessutom råkar vara världens mest Instagram-vänliga stad.

new york

Shoppa i New York med din bästa vän!

Ännu mer läsning:
19 saker alla borde säga till sin bästa vän
25 tecken på att ni verkligen är bästa vänner
Fem viktiga saker om vänskap alla tjejer borde ha koll på

4. Paris
Vem behöver en partner för att besöka världens mest romantiska stad? Dra med din BFF till Paris och livet. Ingen vänskap är fulländad förrän ni har spenderat tre dagar i Paris tillsammans.

paris

Paris med din bästa vän = ett måste!

5. Los Angeles
Livet i L.A ÄR något speciellt, det är sedan gammalt. Njut av att gå i kändisarnas fotspår, drick smarriga frappuccinos på stranden och festa på nattklubbar du bara kan drömma om.

los angeles

Los Angeles är ett måste!

6. Greklands öar
Njut av Greklands underbara miljö, goda mat och vackra vyer. Passa på att båtluffa kring på olika öar i Grekland – perfekta sommarresan för kompisgänget.

grekland

Båtluffa i Grekland med kompisgänget.

7. Bejing
Åk på långresa med din bästa vän och besök kulturella Kina. Passa på att åka iväg och se kinesiska muren, testa spännande mat och fascineras av vad världsmetropolen har att erbjuda.

kinesiska muren

Kinesiska muren utanför Bejing.

Läs även:
Sex fördelar med att ha ett distansförhållande med din bästa vän
Åtta saker du glömmer bort att tacka din bästa vän för
Sju saker du och din BFF måste göra under 2016

Foto: IBL