Annons
 

Skorna som modevärlden är besatta av just nu  – här köper du dem

De här bootsen från Balenciaga är på allas läppar just nu och modeprofiler över hela världen bär dem. CHIC vet var du kan köpa trendskon!

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av redaktionen. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Instagram är en stor källa till stilinspiration. Tack vare modeprofilers street style-bilder får vi se säsongens snyggaste trendplagg i färdigmatchade outfits. Och just nu fylls våra flöden av en sko från franska Balenciaga.

Annons

Läs mer: Guccis retro t-shirt är ett måste ha-köp just nu

Här är bootsen från Balenciaga som är på allas läppar just nu.

Trendskon finns i svart och vitt.

Läs mer: De snyggaste looksen på Instagram den här veckan

Det är ett par punkinspirerade boots som just nu bärs av modeprofiler över hela världen. Skon finns i svart och vitt och är prydda med dekorativa spännen i guld samt cutouts på sidorna. Skon passar lika bra till en blommig kjol i sommar som till ett par jeans matchade med skinnjacka i höst, vilket gör att vi spår trendskon att bli långlivad. Dessutom passar de alla stilar!

Du kan köpa skon i svart här, och du hittar den i vit skinn här. Klicka dig in i bildspelet nedan för att inspiration på hur du matchar dem!

11
Visa bildspel

/
...
Visa mer

Läs mer om sommarmode 2017:
Somriga trendköp för dig som älskar svart
Sommarens snyggaste klänningar i trendfärgen gul
Sommarens snyggaste volangplagg – 21 trendköp
Elva plagg du behöver i en perfekt basgarderob
Miljövänlig shopping – 15 trendköp som är helrätt i sommar

Produkterna som omnämns i denna artikel är utvalda av Baaams redaktion, och länkas till återförsäljarna genom tjänsten Apprl.