Annons
 

Skultuna lanserar doftljus (något för dig som älskar mässing!)

Får du inte nog av fina mässingsdetaljer hemma? Nu lanserar Skultuna egna doftljus i mässing, som lyser upp i höstmörkret!

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Älskar du att mysa till det med väldoftande ljus? Då kommer du att gilla den här nyheten! Det svenska varumärket Skultuna, kända för bland annat sina ljuslyktor och ljusstakar i mässing, lanserar nu sin första serie med doftljus.

Annons

Det är tillsammans med det nystartade varumärket Candelize som Skultuna har tagit fram två stycken doftljus. Candelize är ett Stockholmsbaserat varumärke som erbjuder doftljusrefiller, vilket både ska vara miljövänligt och smart då du kan återanvända din behållare om och om igen.

Skultunas nya doftljus – Blackwood

Skultunas nya doftljus – Blackwood.

Ljusen kommer alltså i två olika dofter. En fräschare – Dry Vetiver, med en lätt, frisk doft av citrus, mint och peppar i kombination med vetvier-gräs, cederträ och mossa. Samt Blackwood – med en mörkare, rökigare doft av cederträ kombinerad med kryddnejlikor, aromatiska blad, ros och jasmin. Båda kommer i ljusbehållare av tryckvarvad mässing.

Dofljusen börjar att säljas från mitten av september i Skultunas egna butik, webbshoppen samt hos återförsäljare, och kommer att kosta 698 kr styck.

Läs också:
Gigi Hadid har köpt lägenhet för 36 miljoner – se bilderna
Så gör du för att få ett förstahandskontrakt i Stockholm
21 små walk in closets för dig som bor litet

Foto: Skultuna