Annons
 

Stor guide: Så får du bäst resultat med brun utan sol

Att få en bra bränna tidigt på året är inte det lättaste om du inte reser iväg till varmare breddgrader. Därför är brun utan sol ett bra alternativ - om du kan hantera det. Här är de bästa knepen för att lyckas med en schysst BUS-bränna!

 

Annons

 

1. Exfoliera mera!

För att få störst chans till en jämnt resultat behöver du jämna ut huden. Bort med de döda hudcellerna och förbered kroppen inför våren. Testa använda en klassisk skrubbvante tillsammans med en produkt som peelar.

Annons

För bäst resultat: jobba med cirkulerande rörelser!

brun utan sol guide

2. Smörja in dig

När du är helt torr efter duschen och peelingen är det dags att återfukta huden. Nu till det som är extra viktigt: var noga med att smörja in armbågar, knän och till och med knogar lite extra. Det är nämligen torra partier som suger åt sig extra mycket fukt – och hellre att de får suga åt sig kräm än brun utan sol, eller hur?

SÅ bra: 5 enkla knep för vitare tänder

3. It’s time

Nu har krämen fått sjunka in ordentligt (det är nämligen mycket viktigt!) och då är det dags för brun utan sol. Här är det bra att använda en handske för att se till att dina handflator inte blir missfärgade.

När du smörjer in är det viktigt att jobba med cirkulerande rörelser och glöm inte att smörja in tårna och var samtidigt försiktig med de torra partierna.

Om det kommer för mycket färg, använd inte vatten eftersom det lättare gör att resultatet blir fläckigt. Ta en liten bit papper och låt det försiktigt absorbera upp överflödig BUS.

stor guide brun utan sol

4. I’ve got your back!

Det är svårt att smörja in sin egen rygg, be därför någon annan göra det. Om du inte kan eller vill göra det så är en brun utan sol i sprayform ett bra alternativ. Men då gäller det att vara noga.

Lista: 10 budord som hjälper dig att få den perfekta brännan

5. Händerna

Och glöm inte bort att smörja in händernas ovansida. Det här är så pass viktigt att det förtjänar en egen punkt.

brun utan sol vatten

6. Låt det torka

Nu är det tålamod som gäller. Försök att inte komma i kontakt med varken kläder, soffa eller säng innan det har torkat ordentligt. Kolla om just den produkten du använder kräver att du ska duscha efter att färgat har torkat.

Se till att hålla brännan uppdaterad genom att bättra på mellan varven. Lycka till!

Relaterat:
5 enkla (och extremt billiga!) skönhetshacks
8 skönhetsknep med äppelcidervinäger
14 skönhetskatastrofer som får dig att vilja börja gråta