Annons
 

Tre olika KK-typer – så får du relationen att funka

Exsexet, fylleligget och KK:n som kanske är något mer. Baaam ger tips om hur du får tre olika KK-relationer att fungera.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Dagens dejtingappar innebär fler möjligheter att hitta potentiella partners – även för sex. Men hur får du egentligen en KK-relation att fungera? Baaam listar tre olika typer av KK-relationer, och hur du navigerar dem.

Annons

Exsexet
 – när det är lika lätt som svårt


Det är bekvämt. Ni har gjort samma sak hundra gånger förut och du vet vad du får. Dessutom slipper du ragga upp någon för att få dina sexuella behov tillfredsställda. Nackdelen? Well, dina eller ditt ex känslor är nästan garanterade att få sig en törn på ett eller annat sätt. Hen eller du kan träffa en ny under tiden eller någon av er kan börja få känslor som är obesvarade. Frågan du måste ställa dig (och ditt ex) är om det är värt det.Gilla Baaam på Facebook

Tips!
Att släppa taget om varandra är enklare sagt än gjort. Även om ni passar bättre i sängen än som par är denna variant riskabel. Det finns många fler fiskar i havet – och de kan vara riktigt bra på att hjälpa dig att glömma ditt ex. Här gäller det att ha en öppen kommunikation för att undvika att såra varandra.Bildkälla

KK med extra pirr
 – när du inte vågar berätta


Ni ligger lika ofta som ni tittar på film och äter frukost ihop dagen efter. Det börjar mer och mer likna en relation, trots att ni har sagt att ni bara är vänner med förmåner. Du erkänner det inte, men du har utvecklat känslor för din KK och hoppas innerligt att hen inte ligger med någon annan. Snart kommer hen väl inse att ni borde ta relationen till en mer seriös nivå, eller? Eftersom du är glad för det du får från din förälskelse, vågar du inte vara ärlig med hur du känner. Magont kan lätt skapas här.Tips!
Våga fråga hur din KK ser på er relation. Har du en känsla av att hen inte känner likadant och det får dig att gå sönder inombords? Fråga ändå. Då kan du lättare göra ett val – vill jag fortsätta ligga med den här personen och försöka få distans till mina känslor, eller sluta och eventuellt börja leta efter någon ny? Om du har tur känner hen likadant, alternativt får sig en tankeställare angående dig.
Bildkälla

Fylleligget
 – när det är givet


Att fortsätta gå hem med samma person är lika härligt som mysigt. Kanske är ni i samma bekantskapskrets och hänger således på samma ställen, vilket gör det ännu enklare att avsluta kvällen ihop. Den här varianten har god potential att fungera, i alla fall under en period och om ni båda är medvetna om vad er relation går ut på.Tips!
Lev i nuet. Känns det nice är det förstås underbart att unna sig en massa sex. Den här varianten kan dock bli knepig i längden om ni är bekanta och delar bekantskapskrets. Men om du är beredd att träffa på personen även om ni skulle sluta ligga med varandra – varför inte köra på så länge det känns bra? Note to self att relationen därefter kan komma att rinna ut i sanden, eftersom båda förmodligen håller dörren öppen för andra personer. Så även här kan det vara värt att prata om det, för att inte råka såra den andre. Kommunikation är key.

Bildkälla

Av: Filippa Rosenberg

Bildkälla: giphy.com, Thinkstock