Annons
 

Vanliga stylingmissar för bruden (som är lätta att undvika!)

Din bröllopsdag är något du vill minnas med glädje och kärlek - och gärna känna igen dig själv på fotona. Se de vanligaste stylingmissarna för bruden!

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

När du väl har hittat en person som du faktiskt kan tänka dig att gifta dig med (grattis till det!) så återstår bara… resten. Det finns så mycket att planera inför den stora dagen; lokal, mat, gästlista, bordsplacering, musik och så vidare.

Annons

När det är dags att klä dig inför din bröllopsdag så finns det en hel del fallgropar som kan vara värda att nämna.

Läs mer: Klädkod för kvinnor på bröllop – vad gäller egentligen?

Gilla Baaam på Facebook
7
Visa bildspel

/
...
Visa mer

Läs mer:
Klädkod för kvinnor på bröllop – vad gäller egentligen?
30 snygga klänningar till sommarens bröllop och fester
Förlovade Kenza avslöjar allt om förlovningsringen och bröllopet

#1: Brun utan sol
Okej, det är snyggt med en solkysst hy till en vit klänning. Däremot är det inte snyggt med en fläckig, ojämn och orange look. Kolla in hur du lyckas med BUS-brännan här!

#2: Testa sminket innan
Kanske du inte brukar ha så mycket smink till vardags eller har hittat en makeup-rutin som passar dig? Många väljer att gå all in när det är dags att gifta sig, därför är det också vanligt att gå till en makeup-artist.

Då är det viktigt att kunna säga exakt hur du vill ha, vilken känsla du söker och hur du är som person. Sväva inte ut alldeles för mycket (om du inte vill experimentera), det är nämligen en stor risk att du inte ens känner igen dig på bilderna efteråt.

#3: Uppsatt eller nersläppt hår?
Brukar du alltid ha uppsatt hår? Eller kanske du trivs allra bäst i nersläppt? Ta det här i beaktande! Om du trivs allra bäst i en lös och ledig frisyr men bestämmer dig för en prydlig uppsättning eller tajta lockar som är alldeles styva av hårspray finns risken att du inte känner dig bekväm när det väl är dags. Här hittar du romantisk inspiration!

#4: Skorna är avgörande
Även i den här punkten gäller det att se tillbaka på dig själv: vad trivs du i? Visst, det är jättesnyggt med ett par klackar men om du inte är van att gå i dem kan det vara en idé att skippa den riktigt höga klacken. Det finns tillräckligt med moment att vara nervös över under dagen, låt inte dina skor vara en av dem!

#5: Accessoarer – yay or nay?
Ett enkelt armband i silver? Diskreta pärlor i öronen? Eller kanske ett maffigt statementhalsband med stora stenar? Välj inte accessoarer efter ”hur en brud ska se ut” – gör din egen take på det! Om du gillar att leka med accessoarer och smycken, gör det nu också!

#6: Let’s talk about the dress
Så, ett av de absolut viktigaste för en brud på sin bröllopsdag är klänningen. Vissa har en tydlig bild över vad de vill bära när de säger ”ja” till sin partner, andra har inte det.

Vad är viktigt för dig? Handlar det om den senaste trenden, en speciell känsla, ett plagg med massa minnen eller är det viktigt att det ska passa för årstiden?

Det finns inga rätt eller fel – egentligen. Gå efter vad du tycker att är snyggt och känns bra för dig. Angelina Jolie valde att gifta sig i en slöja full av teckningar som hennes barn hade ritat – det var rätt för henne!

Gör det som känns rätt för dig!

ALLT om förlovningsringar:
Vilken förlovningsring passar dig bäst?
Bröllopsinspiration: 10 kändisars förlovningsringar
Inspiration: Förlovningsringar med det lilla extra

Foto: IBL