Annons
 

15 punkter du förstår om du bara äger svarta kläder

Äger du också bara svarta kläder? Vi vet hur det känns. Kolla in listan över 15 punkter du bara förstår om du bara äger svarta kläder och nicka instämmande.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
svarta kläder

Har du också bara svarta kläder i garderoben?

Består din garderob också mest av svarta kläder? Vi vet hur det känns. Exakt, till och med. Att få frågan om du är på väg till en begravning typ dagligen, eller bara den där hinten från folk i din omgivning att ”lite färg är ju trevligt”. Heh.

Annons

Läs även:
11 spännande fakta om Gucci som du inte har hört tidigare
Här kan du hyra en Gucci-väska för bara 100 kronor
Gucci inför ett revolutionerande koncept på catwalken

1. När vårmodet börjar ta form i butikerna och du inser för ungefär tjugoåttonde gången att vårmode inte är synonymt med svarta nyanser. Suck, bara suck.

2. Den där smått irriterande känslan du känner i kroppen när någon hävdar att ”*insert valfri färg* är det nya svarta”. Du vet att Orange is the new black fungerar som titel på en fantastisk tv-serie, resten kan kvitta.

3. Att bli erbjuden att vara brudtärna på ett bröllop och inse att bruden med största sannolikhet inte tänker ha ett svartklätt brudfölje. Eller att bli bjuden på bröllop överhuvudtaget, förresten. Plan b: Du försöker föreslå att du skulle kunna ha smoking och vara brudens best man istället.

4. Paniken du upplever när våren anländer och plusgraderna kryper uppåt = svettningar mest hela dagarna. Varför uppfinner ingen svarta kläder som inte bränner på huden när det är sol?

5. Det första du gör när du hittar en snygg tröja på en shoppingrunda är att snabbt scanna av butiken för att se om den också finns i svart…

6. … eller alla gånger du faktiskt har struntat i att köpa en perfekt klänning bara för att den råkade vara lite, lite för färgglad.

svarta kläder

7. Grått är den enda andra färgen du känner dig bekväm med. Mest på grund av urtvättade före detta svarta plagg.

Läs även:
Experter: Hermès Birkin är en bättre investering än guld
Så lyckas du köpa en Hermès Birkin-väska
Hermès Birkin blir världens dyraste handväska igen

8. Du har aldrig riktigt förstått det där med att matcha färger hejvilt. Svart + svart + svart = en oslagbar kombination som faktiskt fungerar vid alla tillfällen.

9. Hela grejen att rådande träningsmode mest består av skrikiga, rosa nyanser som du i vanliga fall inte ens hade burit under pistolhot. Typ.

10. Det kan ha hänt att du själv har funderat över huruvida det är okej eller inte att bära svart klänning på ditt eget bröllop.

11. Du och den lilla svarta har nästan ett tajtare förhållande än du och din sambo.

svarta kläder

12. Tanken att teckna en livförsäkring för din allra bästa, mest värdefulla, svarta skinnjacka kan ha flugit förbi i huvudet.

13. När din outfit bara känns helt perfekt och någon, i vanlig ordning, påpekar att det ser ut som att du ska på begravning.

14. Sucken du avger varje gång någon påpekar att ”du skulle se superbra ut i rött, eller hur?”.

15. ”I’ll stop wearing black when they invent a darker color” är ditt livsmotto.

Läs även:
Vivienne Westwood chockade med udda detaljer på catwalken
Ida Sjöstedt och Ellos släpper kollektion ihop
Transsexuella Hari Nef är hetaste modellen just nu

Av: Cassandra Lindblom
Foto: Tumblr