Annons
 

19 saker du och din bästa singelvän MÅSTE göra i sommar

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

1. Städa ur garderoben, en gång för alla, och köp hem en box vin (eller alkoholfritt, såklart!). Be dina vänner göra samma sak och ha en riktig klädbytardag tillsammans. Du blir av med gamla, tråkiga plagg och får fylla på klädförrådet med nygamla – hur bra?!

Annons

2. Köp en engångskamera och föreviga en härlig festkväll. Pappersbilder är underskattat, eller hur?

3. Är ni ifrån varandra en längre tid under sommaren? Skriv dagbok till varandra över nätet och berätta vad ni gör under dagarna. Skratt utlovas (särskilt om din bästa vän är på äventyr utomlands och du sitter och slöar på jobbet…)!

4. Är ni singlar? Gör en singel-bingo som ni spelar hela sommaren. Sätt upp olika mål (typ hångla med en främling, ha sex utomhus eller träffa någon från Tinder) och bestäm ett pris som vinnaren får vid sommarens slut. Flest poäng vinner!

5. Åk iväg på en riktigt udda weekend. Har ni aldrig besökt Gävle? Åk dit! Är ni sugna på att se hur utelivet är i Borås? Let’s go! Det behöver inte alls bli en dyr historia.

bästa singelvän 1Bildkälla

6. Hjälp varandra att organisera hemma. Sätt upp lappar på saker och märk dem med ”spara”, ”släng” eller ”sälj” – med lite tur kan ni dessutom tjäna en slant på kalaset!

7. Hyr ett bord på en loppis och sälj det ni inte ville spara. Unna er något kul för pengarna – varför inte en liten resa eller en skön utekväll?

8. Bjud hem ett gäng vänner och fira amerikanska nationaldagen (4th of July). Gå all in på dekorationer, mat, drinkar och lekar!

9. Nörda ner er i böcker! Välj en bok ni båda vill läsa och be gärna ett par fler vänner haka på. Ha en bokklubb där ni träffas och snackar om böckerna ni har läst. Ett perfekt tillfälle att hänga, käka lite gott och känna er lite, lite mer kulturella än annars.

10. Var turister i er egen stad. Gör saker och besök platser ni faktiskt aldrig tänkt göra annars. Fråga folk om deras bästa tips för er som aldrig sett staden tidigare – chansen är stor att ni får en rad upplevelser ni aldrig fått annars.

bästa singelvän 2Bildkälla

11. Gå igenom alla nummer ni har i mobilen. Utmana varandra att höra av er till någon bortglömd kontakt som det aldrig blev något med och försök få till en dejt!

12. Flytta ihop en helg och bli tillfälliga sambos. Bjud varandra på mysiga middagar, frukostar, kolla på ett par favoritfilmer och bara häng! Mysfaktor = hög!

13. Planera och genomför en makeover. Har du tänkt färga håret men plånkan säger nej? Gör en makeover hemma tillsammans med din kompis – det är faktiskt lättare än du tror.

14. Köp en varsin peruk och testa livet med en annan hårfärg på stan.

bästa singelvän 3Bildkälla

15. Träffa varandras mor- eller farföräldrar och häng med dem en hel dag.

16. Hyr eller låna en bil och åk iväg på en riktig roadtrip – med en okänd destination som mål. Avsätt ett par dagar som ni kör runt i Sverige (eller varför inte ännu längre?) och bara ta allt som det kommer!

17. Dra ihop en dubbel-Tinder-dejt och träffas ihop. Inte lika stelt som på tu man hand, och en möjlighet att träffa nytt folk och kanske rentav kärleken?

18. Byt garderob för en vecka! Lev livet som varandra och testa nya klädkombinationer som du aldrig gjort annars. Chansen är stor att ni hittar favoriter som ni kan byta med varann.

19. Häng på en klippa eller i en park som bara blir ER plats. Prata om livet, händelser, känslor och allt och ingenting en hel sommarkväll!