Annonssamarbete med Schwarzkopf Professional
3 grymma hacks för din hårvårdsrutin
 

3 grymma hacks för din hårvårdsrutin

Simsalabim! Med de här enkla knepen trollar du fram sommarens drömhår.

 

 
 
 
 

 

 

Att fixa finaste håret i sommar är så enkelt som 1,2,3…

Snåla inte på fukten
FYI…ditt hår blir torrt precis som resten av din kropp, så behandla ditt hår precis som huden i ditt ansikte. Och på samma sätt som att du har ett puder redo i väskan, ha gärna fuktgivande hårserum eller dina favvo hårprodukter nära till hands – så du snabbt är redo att ta kampen mot torra toppar eller flygiga hårstrån.

Matcha hårvården efter feeling
Ett schampo gör precis vad det ska, står det volym på flaskan kan du alltså inte förvänta dig ett hår som är slätt. Välj schampo, balsam och inpackning efter vad som är ditt drömhår just idag, så länge produkterna passar din hårtyp.

Skydda håret
Att huden får solskydd i solen är en självklarhet. Men glöm inte håret som också behöver skyddas mot skadliga strålar – och mot värmeverktyg som fön, platt- och locktång. Får håret rätt skydd så håller din klippning och färg mycket längre!

Med 120 års erfarenhet av banbrytande hårvårdsteknologier presenterar Schwarzkopf Professional nya BC Bonacure, en hårvårdsserie som innehåller hudvårdinspirerade ingredienser som till exempel hyaluronsyra och kollagen. Med 6 olika serier att välja mellan kan du enkelt skräddarsy din hårvård och hitta produkterna som är anpassade för vad just ditt hår behöver.

BC Keratin Smooth Perfect Shampoo & Treatment, BC Peptide Repair Rescue Nutri-Shield Serum, BC Hyaluronic Moisture Kick BB Hydra Pearl, BC Collagen Volume Boost Shampoo & Whipped Conditioner

VINN SKRÄDDARSYTT HÅRKIT!

Just nu har 3 vinnare chansen att vinna varsitt skräddarsytt BC Bonacure hårkit till ett värde av minst 1000 kronor! Tävla genom att motivera varför du ska vinna och svara på tävlingsfrågan nedan.

Tävla med Schwarzkopf Professional

    Läs vår integritetspolicy här
    Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren!

 

 
Annons