Annons
 

5 bäst klädda på MTV Movie Awards

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

bast-kladda-1

bast-kladda-2

Oväntade skoval, gröna paljetter och persikofärgat siden – flera kändisar fick till det ordentligt på MTV Movie Awards nyligen. är är mina favoriter i best dressed-kategorin:

1. Vanessa Hudgens i BCBG by Max Azria. Tro mig, den här klänningsmodellen och färgen är det få som lyckas bära upp. Kunde ha blivit en katastrof om exempelvis Hayden Panettiere skulle få för sig att testa den. Men Vanessas olivfärgade hy och svarta hår i kombination med edgy tribal-heels ger exakt edgy kontrast. Och kul trä-clutch!

Annons

2. Sienna Miller i Twenty8twelve. Hennes anspråkslösa elegans med utsläppt, lockigt hår, kontrasterande clutch och guldfärgade sandaletter ger rätt attityd till denna gröna klänning av egen design. Den påminner inte så lite om Balmains grönglittriga succéklänning från vårkollektionen.

3. Ashley Tisdale i Elise Overland. En cocktailklänning i mörklila skinn? Absolut! I alla fall på en MTV-gala. Jag gillar hur hon valt klockrena accessoarer som gör denna enkla klänning mer festfin. Väskan, bältet och skorna är fantastiska. Hon ser trendig och cool ut.

4. Paris Hilton i Jenny Packham. Paris får ofta skit för sin dåliga klädsmak, men jag tycker ändå att hon konsekvent kör på den rika Barbie Girl-looken och faktiskt med all heder denna gång! Den pastellrosa Packham-blåsan är jättesöt även om jag personligen skulle valt guldglittriga accessoarer till istället för silver.

5. Leighton Meester i Emilio de la Morena. Vågat val! Inte många skulle känna sig hemma i denna bandage-asymmetri till LBD med transparenta partier. Att matcha det med lila mocka-ankelboots är ännu modigare. Leighton kommer undan med ett svårt uppdrag och klänningen känns 100% fashion.

Och vilka var sämst klädda?! Kolla in min blogg för den mindre smickrande topplistan…