Annons
 

5 butiker jag besöker under rean!

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

umh2602f_rose_3

Zadig & Voltaire Birger Jarlsgatan, har underbara tröjor i både kashmir och bomull och även väldigt fina bas t-shirts och tröjor. Brukar har rea upp till 50 % som mest. 

bild-318

NK Hamngatan, har många bra butiker som NK Domain, DKNY, Day, Bruuns Bazaar, Nordiska Designers och deras sko avd är värt ett besök. Spana även in väsk avd och NK Details om du vill fynda solglasögon och smycken. 

Annons

bild-139

Acne, här köper jag basplagg som t-shirts och koftor. Har 40 % nu men kommer att höja till 60 % senare. Deras jeans är också ett säkert kort, har även rea på sin hemsida

11443-a-normal

Nathalie Schuterman Birger Jarlsgatan, denna butiker köar jag till när dom sätter igång med sin 70 % rea. Innan dess så är det en butik att drömma sig bort i. Underbara skor och designer kläder, värt att spara sina pengar och bara köpa en dyr väska men tänk på att köpa en ”klassiker” det är lätt att förvirra sig i readjungeln.

bild-239

Filippa K Grev Turegatan, även här finns det bra bas att fynda och även lite mera klassiska plagg som inte bara håller en säsong. Har även fina skor och väskor, brukar starta sin rea på 30 % och avsluta på 50 %.