Annons
 

5 erogena zoner som kommer att förvåna dig


Här är några härliga men ofta bortglömda erogena zoner.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Undersök vilka erogena zoner som funkar för er med händer, tunga, andedräkt och läppar!Sidan av bålen
Att bröstvårtorna är känsliga visste du redan men få vet att området på sidan av bålen, under underarmarna, är väldigt känslig för beröring, värme och olika texturer. Området kan alltså vara alltså minst lika kittlande som kittelvänligt.

Annons

Halsgropen
Det är det lite nersänkta området nedanför strupen och mitt mellan nyckelbenen. Testa att blåsa lite varm luft där eller leka med tungan längs områdets ytterkant.

Läs mer: Vad är normalt sex?


Filtrum
Eller näsfåran, som vi vanliga människor kallar det. Det är alltså den vertikala skåran som går mellan näsa och mun. Den har ingen funktion mer än att vara snygg – och så är det vår kanske mest bortglömda erogena zon. Testa själv!

Naveln
Det är inte bara närheten till underlivet som gör naveln till en sexzon. Området är fullt med känsliga nervändar och är dessutom hoplänkat med ryggraden, och länken går rakt genom underlivet. Det kan vara förklaringen på varför en del kvinnor säger att det kittlar i klitoris när de blir kyssta på naveln.


Perineum
Att området mellan mannens pung och anus är en erogen zon vet de flesta, men visste du att det är lika känsligt på dig? Svepande rörelser just här kan väcka  det känsliga området av nervändar som sitter precis där dina yttre blygdläppar går ihop.

Läs mer:
Victoria Törnegren om mötet som blev hennes wake up call
Därför gör sex att du blir en bättre löpare
Här är knepet som ger dig mer sex

 
Annons