Annons
 

5 Netflix-serier som räddar din tråkiga söndag

Söndagar är gjorda för att ligga i sängen och titta på tv-serier. Men ibland kan det bli ganska långtråkigt. Knepet är då att välja en spännande tv-serie och som tur var har Baaam listat 5 stycken du inte får missa.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Läs mer: 15 efterlängtade filmer som snart har biopremiär


Marcella
Älskar du spännande deckare? och är du ett stort fan av serien bron? Då kommer du älska den här serien. Det är nämligen Hans Rosenfeldt, en av skaparna till bron, som ligger bakom serien.
Beskrivning: Efter att hennes äktenskap gått i kras brottas en före detta polis med svartsjuka och ilska, samtidigt som hon går tillbaka till jobbet för att jaga en seriemördare.
Säsonger: 1
Netflix betyg: 4,5 stjärnor

Annons


Stranger things
Sugen på något läskigt och spännande? Då är serien Stranger things perfekt för dig!
Beskrivning: När en pojke försvinner uppdagar invånarna i en liten stad ett mysterium som rymmer hemliga experiment, skrämmande övernaturliga krafter och en märklig liten flicka.
Säsonger: 1
Netflix betyg: 5 stjärnor


Bloodline
Ett spännande familjedrama som verkligen är nervkittlande. Perfekt för dig som är sugen på att se något spännande.
Beskrivning: När en respekterad familjs svarta får hotar att avslöja mörka hemligheter om släktens förflutna sätts familjebanden på prov.
Säsonger: 2
Netflix betyg: 4,5 stjärnor


How to get away with murder
Den här serien är perfekt för dig som söker spänning och lätt blir uttråkad. Huvudrollen har Viola Davis som 2015 fick en Emmy för sin roll i serien.
Beskrivning: En grupp ambitiösa juridikstudenter och deras professor blir involverade i ett mord som kommer att förändra alla deras liv.
Säsonger: 1
Netflix betyg: 5 stjärnor


Marco Polo
En perfekt serie för dig som gillar historia och spänning. Här får du en inblick i Marco Polos liv som är fyllt med spänning och intriger.
Beskrivning: Girighet, svek, intriger och rivalitet – serien Marco Polo är baserad på den berömde upptäckarens äventyr som gäst i Khubilai khans hov.
Säsonger: 2
Netflix betyg: 4,5

Läs mer:
8 filmer att se på Netflix om du är olyckligt kär
8 serier som har premiär under hösten