Annons
hur är du i sängen test
 

5 saker du inte visste om sex (som du borde veta!)

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

1. Det blir bättre med åren
Kvinnors orgasmförmåga ökar stadigt med åren. Det blir alltså lättare att komma i takt med att du blir äldre. Ännu en anledning att glömma allt vad 30-årskris heter!

2. Åh, en coregasm!
Den så kallade coregasmen existerar (coregasm är lika med att få orgasm under träning)! Vi som trodde det bara var ett påhitt för att locka oss till gymmet. Bland de som kommit under träning rapporterar 30 procent av det hände när de lyfte tyngder och 20 procent uppger att det gick för dem på yogan.

Annons

3. Brösten växer
Visste du att dina bröst sväller när du är sexuellt upphetsad? Och inte så lite heller, upp till 25 procent större sägs de kunna bli.

4. Som en moped
När han kommer så går det undan, det vet du. Men visste du hur snabbt det faktiskt går när sperman sprutar ut? Hastigheten är 45 kilometer i timmen, som en bättre moppe, med andra ord.

5. Smart smärtlindring
Att få orgasm är ett av de bästa knepen för att lindra mensvärk. Det är särskilt sex eller onani som stimulerar g-punkten, som ger en smärtlindrande effekt. En kroppsfunktion som man tror existerar för att dämpa smärta vid förlossningar. Men en orgasm, vilken som helst, hjälper också vid smärta.

Läs också:
18 små saker som gör män hysteriskt sexiga
9 spännande sexställningar att testa i vintermörkret
Bevisat: Här är yrket kvinnor tänder mest på

Källa: Match.com

 
Annons