Annons
 

5 skönhetsmåsten på resan

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
5 skönhetsmåsten på resan.

Det finns flera spännande skönhetsmärken du inte kan köpa i Sverige. Kicki Norman, chefredaktör på skönhetssajten Daisy Beauty, tipsar om fem saker du inte får missa på din semester.

1. Urban Decay är ett makeupmärke som kommer med lika spännande sminkkollektioner som exempelvis MAC, men det som är deras stora grej är världens bästa ögonskuggeprimer. Primer Potion får skuggorna att sitta som berget, så köp gärna en till dig och en till din väninna!

Annons

2. Benefit Cosmetics gör gulliga fusk-snygg-produkter med humor. Förra året kom också tre dofter som har kallats upp efter tre påhittade tjejer som bor på den fiktiva gatan Crescent Row i badorten Bath. I år har det flyttat in tre nya donnor på Crescent Row, så spana in doftnyheterna Garden of Good and Eva, So Hooked on Carmella och, min personliga favorit, Lookin’ to rock Rita. Kommer i världens sötaste kartonger.

3. Nya nagelmärket Rococo gör snabbtorkande och lättapplicerade lack i coola färger, Alexa Chung och Vivienne Westwood är redan fans. Dessutom kommer lyxlacken i så fina askar att du kommer att vilja ha dem med i handväskan jämt.

4. Det är helt oförklarligt att makeupartisten Bobbi Browns egna märke aldrig kommer till Sverige! Här finns så klart trevlig makeup, men det är egentligen basen (foundations och concealers) som skiljer märket från konkurrenterna. Tinted Eye Brightener är lätt att applicera och döljer utan att synas.

5. Private Blend Lip Color Collection från Tom Ford är det senaste påhittet från modedesignern/regissören/marknadsföringsgeniet Ford.  Självklart är läppstiften snuskigt dyra (45 dollar på lyxvaruhusen Neiman Marcus, Saks Fifth Avenue och Bergdorf Goodman) men ändå ett måste för den riktiga beautyjunkien.

Av: Kicki Norman