Annons
 

5 vackraste visningarna från New York SS/2010

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Vår- och sommarvisningsveckan för 2010 har precis avslutats i New York och här summerar jag mina favoriter från nästkommande sommars kollektioner:

Marc by Marc Jacobs

1. Marc by Marc Jacobs. Underlinjen till kändisarnas favoritmärke nr 1, Marc Jacobs, gjorde en bättre kollektion än huvudlinjen denna gång tycker jag. Det är lekfullt, mönstermixat och välkomponerat i den charm som blivit karaktäristiskt för märket. Lägg märke till de söta rosetterna i håret som du kan låna som inspiration redan i höst!

Annons

Oscar de la Renta

2. Oscar de la Renta. Kanske inte den mest framåtblickande eller nyskapande designern, men Oscar de la Rentas kärlek för coutureskrädderi och att klä kvinnor till fest är oslagbar! Räkna med att få se flera av hans kreationer på den kommande Oscarsgalan i vår.

Phillip Lim

3. 3.1 Phillip Lim. Bärbart och chict utan att krångla till det. Phillip Lim får ofta till någon enkel detalj som gör hela looken. Många försöker sig på detta utan att lyckas men här hittar jag flera plagg jag vill bära nästa säsong.

Michael Kors

4. Michael Kors. Sexigt och feminint där konservativa linjer krockar med sexiga see through-detaljer och spännande asymmetri eller mönster. Oerhört elegant, powerdressing för kvinnor som inte vill klä sig som små flickor.

Derek Lam

5. Derek Lam. En mästare av mönster och fina klänningar. Midjan står i fokus och här tillåts man att vicka på höfterna. En kollektion som är glad och trendig utan att vara för pretentiös.

Foto: Antoni Ruiz Aragó