Annons
 

8 saker du måste göra med din bästa vän under 2016

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Läs också:
15 bevis på att du och din bästa vän är som ett gammalt gift par
Därför är din bästa vän den enda du behöver när du är bakis
14 känslor alla som är med i en gruppkonversation på sms förstår

Annons

1. Resa
Boka en biljett och åk iväg – det är värt det. Även om det kostar en slant så kommer ni skapa minnen tillsammans som binder er samman för alltid. Satsa på en vecka utomlands under sommaren eller dra iväg över en helg och invig våren när allt känns grått i februari. Ni kommer inte att ångra er, vi lovar!

Gilla Baaam på Facebook

2. Testa nya saker
Ett nytt år betyder nya möjligheter. Våga testa nya saker i livet under 2016, helst tillsammans med din bästa vän. Har ni till exempel varit nyfikna på yoga eller att dreja, men aldrig riktigt tagit steget att göra det? Våga testa mer!

3. Bli mer kulturella
Sverige är fullt av spännande museum, och det är den perfekta söndagssysslan när du ändå bara har en massa tid över. Starta dagen med en härlig brunch hemma eller på restaurang och fortsätt dagen på en givande utställning.

4. Gör er av med dåliga vänner
Har ni också den där kompisen som mest hänger på, men som egentligen bara bidrar med negativ energi? Våga bryta band – det kommer stärka er vänskap ännu mer.

bästavän tumblr

Läs också:
15 bevis på att du och din bästa vän är världens skönaste duo
17 hemligheter du inte kan låta bli att avslöja för din BFF på fyllan
18 typer av vänner alla har i sin kompiskrets

5. Peppa varandra ännu mer
Funderar din bästa vän på att söka ett nytt jobb, eller känner du dig less på att dejta? Låt 2016 bli året när ni peppar och boostar varandra lite extra. Ett sms med ett positivt budskap kan vända vilken tråkig dag som helst till det motsatta.

6. Dubbeldejta mer
Oavsett om ni är i förhållanden eller om ni är singlar är dubbeldejter riktigt roligt. Matchmakea din singelkompis med din partners snygga vän, eller våga fråga om din Tinder-dejt kanske har en het kompis att para ihop din BFF med. Dubbeldejter är underskattat!

7. Våga göra fel
”Bad decisions make good memories” som man brukar säga. Ni är unga – passa på att göra saker som ni bara kommer skratta åt om ett par år.

8. Fortsätt skapa minnen för livet
Det spelar egentligen ingen roll vart ni reser, vad ni hittar på eller vilka ni umgås med, så länge ni har varandra. Men lova varandra att fortsätta skapa minnen för livet, som ni kan skratta gott åt på ålderdomshemmet en vacker dag!

Läs också:
16 saker som alltid händer när du festar med din bästa vän
19 bevis på att du och din bästa vän kommer att hålla ihop för alltid
17 saker du kan relatera till om du har ett distansförhållande med din bästa vän