Annons
Fifty Shades Of Grey
 

9 scener från Fifty shades vi vill läsa ur Mr. Greys perspektiv

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

1. När de träffas i järnaffären
Vi kan knappt vänta på att få läsa vad som egentligen rörde sig i Christians huvud när han träffade Ana i järnaffären, när hon trodde att han i princip var en seriemördare eftersom han köpte rep och buntband. Trots att vi fick en liten försmak på det i sista kapitlet av sista boken längtar vi efter den hela utläggningen.

Annons

Fifty Shades Of Grey'

2. När Ana fylleringer Mr. Grey
Visst vill vi höra Greys reaktion när en aningen berusad Ana ringer honom? Hur lyckas han hitta henne direkt?

Fifty Shades Of Grey

3. När Christian säger ”baby”
Finns det någon som inte vill veta varför Christian snappar upp sin brorsas uttryck så fort och gör det till sitt eget? Och varför envisas han med det, trots att det är så långt ifrån hans övriga vokabulär?

Fifty Shades Of Grey

4. När Christian träffar Anas styvpappa på examensfesten
Han har aldrig fotats bredvid en kvinna förut – ändå tar han en bild tillsammans med Ana under hennes examensfest. Och när han träffar hennes styvpappa kan vi inte låta bli att undra om han någonsin har träffat en undergivens föräldrar tidigare? Vi vill veta mer!

Fifty Shades Of Grey

5. När Greys mamma dyker upp
Själva situationen är rätt komisk, när Grey tillfredställer Ana och hans mamma plötsligt dyker upp hemma hos honom. Vad tänker han egentligen när Ana träffar henne?

Fifty Shades Of Grey

6. När Grey överraskar Ana i Georgia
Hur spännande att få höra vad som rör sig i Greys huvud när han tar sig till Georgia för att överraska Ana som besöker sin mamma?

Fifty Shades Of Grey

7. Tampongscenen
På fullaste allvar – vad tänker Christian Grey när han drar ut Anas blodiga tampong?

Fifty Shades Of Grey

8. Vad Christian egentligen känner
Vad tänker Christian när Ana ifrågasätter varför hon aldrig får röra honom? Tänker han på sin biologiska mamma eller blir han bara rasande?

Fifty Shades Of Grey

9. När Christian straffar Ana – och hon lämnar honom
Hur känner egentligen Christian när han äntligen får straffa henne, precis som han vill, och det slutar i tårar och att hon lämnar honom? Vi vill veta!

Fifty Shades Of Grey

 


 
 


Annons