Annons
 

Åhlens startar outlet – här öppnar de första varuhusen

Våren 2018 slår Åhléns upp portarna till två outletbutiker i Sverige. Konceptet ska erbjuda konsumenterna att shoppa produkter till 30-70 procents rabatt.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Varuhuset Åhléns öppnar till våren två outletbutiker under namnet Åhléns outlet. Konceptet kommer erbjuda mode, hem och skönhet för dam, herr och barn till 30-70 procents lägre pris. I butikerna ska det finnas såväl etablerade varumärken som vi är vana att se på Åhlens, liksom nya och tillfälliga kollektioner.

Annons

De två första butikerna öppnar i Erikslund utanför Västerås och i Ingelsta utanför Norrköping. Planen är att etablera sig på fler ställen runt om i landet.

Psst! Passa på att uppdatera dig om vårmodet 2018: Allt om säsongens hetaste trender


– Trender inom handeln visar att kunder i allt större utsträckning väljer att handla fler dyra produkter, men också fler billiga. Åhléns Outlet riktar sig till kunden som vill ”fynda snyggt” och som letar efter prisvärda och spännande erbjudanden i en modern miljö. Till oss ska kunden vilja komma tillbaka ofta för att handla till sig själv, hemmet, familjen eller för att hitta en present, berättar Johan Sjöhagra, VD på Åhléns Outlet i ett pressmeddelande.

I Norrköping öppnar Åhléns Outlet på Kromgatan, i samma byggnad som Lager 157, Willys och Arken Zoo ligger i dag. Butiken utanför Västerås ska ligga i Erikslund Shopping Center.

Foto: Åhléns/Linus Flodin, IBL