ANNONSSAMARBETE MED ALWAYS
Det Fia Anderberg gör i spegeln borde alla kvinnor göra varje dag

Det Fia Anderberg gör i spegeln borde alla kvinnor göra varje dag

Vi kvinnor sätter ofta orimligt höga krav på oss själva, men det är dags att inse hur fantastiska vi är! Kroppsboostaren framför alla andra – Fia Anderberg ger oss råden för hur vi slutar döma vår spegelbild och istället börjar hylla våra kroppar och höjer självförtroendet.

Vi kvinnor kan ibland vara ganska hårda mot oss själva – när vi tittar i spegeln så hittar vi fel på våra kroppar som ingen annan ser och helt ärligt, hur ofta uppskattar vi egentligen allt fantastiskt vår kropp gör för oss? Vi är ibland så fokuserade på vad vi vill förändra med våra kroppar att vi glömmer hur snygga, härliga och magiska de är. Det här vill Fia Anderberg som vigt sitt liv åt att bryta normerna kring kvinnokroppen sätta stopp för.

– Jag vill få er att få er att förstå hur fantastiska ni är, berättar hon.

Fia Anderbergs 6 tips för ett bättre självförtroende

1. Fokusera på allt din kropp gör för dig.

Det är lätt att lägga fokus på det vi ser som skavanker på våra kroppar, men när vi gör det så glömmer vi en väldigt viktig sak – allt det som vår kropp hjälper oss med.

– Kroppen vill hela tiden vårt bästa, den förtjänar faktiskt kärlek och tacksamhet för det, säger Fia Anderberg.

2. Spegelutmaningen

Det här kan vara en riktig utmaning om du har problem med självförtroendet som är kopplat till din kroppssyn. Men om vi alla gjorde det här varje dag så skulle vi garanterat vara mer tillfreds med oss själva, och sluta fokusera på sånt som inte är så viktigt.

– Ställ dig framför spegeln, precis så härlig som du är. Skriv ner fem saker med sig själv som du verkligen, verkligen uppskattar, tipsar Fia.

3. Följ rätt personer på sociala medier

Sociala medier kan vara en giftig plats om man tillåter det, men så måste det inte vara. Det är också en plats som är full av människor som sprider positivitet och hyllar kvinnokroppen. Vilka du möter i ditt flöde varje dag påverkar mycket mer än vi tror, det gäller bara att hitta dem.

– Vi spenderar så ofantligt mycket tid på instagram och andra sociala plattformar att det är extra viktigt att följa personer som verkligen inspirerar oss, säger Fia.

4. Kasta vågen

Det är 2021, nu är vi klara med det här omoderna sättet att se på våra kroppar.

– Vågen ska inte få styra ditt liv längre – dumpa den!

5. Sluta jämföra dig med andra

Du är du och ingen kan jämföra sig med dig, varför sneglar vi hela tiden på hur andra har det funderar Fia Anderberg som vill att vi ska börja njuta av det faktum att det bara finns en av oss.

– Våra kroppar är unika precis som våra underliv är unika. Och det är tamejtusan någonting att vara stolt över. Så sluta jämföra dig med andra och var stolt över att vara du.

Och en sista punkt som du definitvt inte tänker på särskilt ofta...

6. Ditt underliv en superhjälte

Något som vi ofta glömmer som kvinnor är att våra underliv inte bara är helt unika, de är också riktiga superhjältar. Hur då tänker kanske du? Här är 5 saker att ta med sig de dagar då man behöver en påminnelse till varför vi kvinnor helt enkelt är bäst!

1. Den kan blöda en hel vecka utan att dö

2. Den är riktigt riktigt stark, den kan liksom pressa ut ett barn - hur coolt är inte det?

3. Den rengör och skyddar sig själv

4. Den är ett av de mest självläkande organen på hela kroppen

5. Den vet hur man njuter – ordentligt

Behåll självförtroendet under mensen

Vi kan känna oss nere, ha ont och vara lite tröttare än vanligt. Därför är det väldigt viktigt att vi har en binda som passar oss. Med Always MyFit-tabell som du hittar på toppen av alla Always Ultra förpackningar är det enkelt att hitta rätt storlek på bindan. Kika bara på flödet och storleken på din trosa för att avgöra vilket typ av mensskydd du är i behov av just nu.

Med Always smarta My Fit-tabell är det enkelt att hitta rätt binda för var i cykeln du befinner dig.

Du hittar My Fit tabellen på toppen av alla Always Ultra förpackningar.

Ny Youtube-serie som lyfter tabun med kvinnokroppen

Nu kastar vi tabut kring kvinnors kroppar! Mensmyter, endometrios och hur olika våra underliv ser ut – i vår nya Youtube-serie tar vi tar upp ämnen och frågor som många har svårt att prata om. Du hittar alla avsnitt här.

Läs mer om Always kampanj här