Annonssamarbete med Always
Starka profiler i nya Always Confident – nu kastar vi tabun kring kvinnors kroppar

Starka profiler i nya Always Confident – nu kastar vi tabun kring kvinnors kroppar

Det är dags för säsong 2 av Always Confident och den här gången gräver vi lite djupare och tar upp frågorna kring kropp och knopp som vi vet att du undrar över, men inte vågar ställa. I höst kastar vi tabut kring kvinnors kroppar på riktigt och får kunskapen vi saknar om hur de funkar. Så nu kan du sluta snegla och undra – vi har svaren!

Det är dags att sluta gå med frågorna om din kropp snurrande i huvudet, nu får du svar på allt från gamla ingrodda mensmyter till hur olika våra underliv kan se ut. I fyra fullmatade avsnitt undersöker några av Sveriges största Youtube-profiler och bloggare tillsammans med experter hur kvinnokroppen verkligen fungerar. Vi vrider och vänder på allt du någonsin undrat över och målet är att ge dig kunskap om din kropp så att du ska känna dig trygg och bekväm – för om du inte vet hur din kropp fungerar hur ska du någonsin känna dig helt bekväm i den? Och så kommer vi berätta varför ditt underliv är en superhjälte – det här vill du inte missa!

Flora Wiström är seriens programledare och guidar oss kring frågor om kvinnokroppen.

5 highlights från höstens viktigaste serie:

1. Youtube-stjärnan Moa Murderess ger sig på att försöka krossa alla inbitna mensmyter som många av oss tar som sanningar. Har du koll på hur mycket man blöder under varje mens och är det verkligen säkert att ha sex under mensen? Det har Moa svar på!

2. Vi djupdyker också ner i självförtroende – och klimatet på internet. Vad händer egentligen när tjejer bara ger varandra komplimanger för deras utseende och glömmer prestationer? Hur ska vi bli bättre på att boosta varandra på rätt sätt?

3. Tv-stjärnan Emma Hellström öppnar upp om sin menssjukdom – en vanlig sjukdom många kvinnor lider av utan att veta om det.

Sandra Beijer, Fia Anderberg och Antonija Mandir pratar mens och självförtroende i säsong 2.

4. Men serien är inte bara för tjejer. Influencern Antonija Mandir dyker nämligen upp och skapar en pojkvänsguide – en liten handbok till alla killar där ute som önskar att de hade bättre koll på tjejers mens.

5. Och så bjuder Flora Wiström och Sandra Beijer på de bästa tipsen när det gäller menshacks. De lär oss hur vi gör en DIY-värmekudde och du kommer älska troshacket!

Läs mer om Always kampanj här