Annons
 

Äntligen! Nu kan du köpa sexleksaker via Baaam

På jakt efter något att hotta upp sexlivet med? Då har du hittat rätt – för nu kan du köpa sexleksaker direkt via oss på Baaam.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Den här artikeln är framtagen i samarbete med Aller Media shop. Samtliga länkar leder till en sida där du kan köpa produkterna.

Sugen på en vibrator, glidmedel eller kanske en dildo? Då har du kommit rätt. För oss på Baaam är njutning i sexlivet viktigt, oavsett om det är med dig själv eller andra. Att kvinnors njutning åsidosatts under en lång tid är helt förkastligt och det tänker vi ändra på.

Annons

Därför kan du nu köpa sexleksaker direkt hos oss på Baaam – enkelt och smidigt.


Dildo – Sofia från Belladot


Sofia från Belladot är en vibrerande, mjuk och böjbar dildo med silkeslen och matt yta – dessutom är den vattentät. Sofias specialitet är det upphöjda vågmönstret som skruvar sig hela vägen runt och med vågornas struktur får du en skönare upplevelse. Den kraftfulla vibratorn i toppen styr du enkelt med ett steglöst reglage.

Köp dildon Sofia här.

Knipkulor – Britt från Belladot


Träna upp styrkan i knipet och öka nöjet med dessa knipkulor från Belladot. Britt är gjord i mjukt silikon och både tränar och stimulerar vaginans muskler och bäckenbotten. Inuti kulorna finns en lös liten tyngd som ger extra stimulans när de sätts i rörelse. Britt kan därtill användas efter förlossning för att träna upp styrkan i knipet.

Köp knipkulorna Britt här.

Klitorisvibrator – Ester från Belladot


Ester från Belladot är en liten men kraftfull klitorisvibrator. Den är vattentät och passar därför bra även i duschen. Den har en ergonomiskt design och en slät, matt yta. Med ett enkelt knapptryck väljer du mellan tre olika vibrationer.

Köp vibratorn Ester här.

Vibrator – Klittra of Sweden


Denna vibrator är som en roll-on deodorant – fast fylld med glidmedel som du rullar över klitoris samtidigt som den vibrerar. Med ett enkelt knapptryck väljer du mellan två olika hastigheter och tre olika pulser. Klittras utseende är diskret vilket gör att den kan stå framme i badrummet eller på sängbordet utan att väcka uppmärksamhet.

Köp vibratorn från Klittra här.

Silikonbaserat glidmedel – Belladot


Detta silikonbaserade glidmedel från Belladot är oparfymerat och speciellt utvecklat för intima stunder. Ett par få droppar ger ett bra glid med extra långvarig effekt och glidmedlet har varken någon doft eller färg. Det är dessutom milt mot den känsliga huden i underlivet och passar att använda med kondom.

Köp glidmedlet här.