Annons
 

Här köper du årets viktigaste (och snyggaste!) feminist-armband

Statement-smycken är inte bara trendigt just nu, det är också ett ypperligt sätt att uttrycka en åsikt. Här är feministarmbandet vi kommer bära varje dag, året om, från och med nu.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Annons från Aller Media shop

Venussymbolen har utan tvekan kammat hem förstaplatsen som feminist-smycket nummer ett. Om du, precis som vi, inte får nog av stilsäkra feministiska smycken har vi hittat en ny favorit att lägga till samlingen.

Annons

Svenska Bisou blev uppmärksammat i samband med att kronprinsessan Victoria bar ett armband från dem på sin 40-årsdag, och nu släpper smyckestillverkaren ytterligare två modeller. Den här gången med en hyllning till alla kvinnor. Det guldplätterade smycket går under namnet Venusarmbandet och är prytt med venustecknet. Armbandet kommer i två olika utföranden – ett med strass och ett utan.

Venusarmbandet kommer i två olika modeller, med och utan strass.

Statement-smycket finns att köpa i vår webbshop. Under hela oktober skänker vi tio procent av försäljningen på utvalda produkter till Bröstcancerfonden, som administreras av Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation, BRO.

Så, pass på! Shoppa en ny skönhet till dig själv, eller var för en gångs skull i god tid med julklapparna. Klicka här och beställ ett eget venusarmband direkt från oss.

Foto: Mondadori

 
Annons