Annons
 

Fyra knep för att bädda sängen snyggt à la Pinterest

Pinterest fullkomligt svämmar över med tips på hur du bäddar snyggt i sängen. CHIC har valt ut fyra inspirerande bilder och förklarar knepen bakom dem.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av redaktionen. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Drömmer du om en snyggt bäddad säng a lá Pinterest? Det finns ett gäng knep som gör att du får till de lyxiga detaljerna som gör att sängen känns bäddad som på hotell. Baaam förklarar steg för steg hur du bäddar sängen snyggt och fluffigt – det är enklare än du tror.

Annons

1. Satsa på kuddar
När du ska bädda snyggt är många kuddar A och O. Om du har en dubbelsäng är två rader av kuddar snyggast. Lägg sedan kuddarna i storleksordning och matcha gärna olika mönster och färger. Krispiga nyanser gör sig bäst som basfärg! Vill du satsa på ännu mer hotellkänsla när du bäddar är stora kuddar att föredra.
bädda mysigtBildkälla

Gilla Baaam på Facebook

2. Vik upp lakanen
Skippa det klassiska överkastet om du vill bädda sängen snyggt a lá Pinterest. Satsa istället på att visa upp dina snygga sängkläder genom att vika upp lakanen, som på bilden nedan, och halvbädda sängen. Det ger ett mysigt och mer avslappnat intryck.
bädda sängen snyggtBildkälla

3. Matcha mönster och enfärgat
Matcha både mönstrade och enfärgade sängkläder. Knepet gör att din bäddning ser mer genomtänkt ut.
bädda som på hotellBildkälla

4. Bädda med filtar
Matcha filtar i samma nyanser som övriga sängkläder. Inte bara är det mysigt när du kryper upp i sängen, utan det ser även mer stylat ut än utan.
bädda med filtarBildkälla

Läs även:
Topplista: Världens bästa hotell 2016
Åtta smarta knep för att bli uppgraderad på hotell
Zara Home öppnar sin tredje butik i Sverige