BAAAMs skönhetsredaktör utser vårens bästa foundation

Vilken foundation är bäst i test, vilken täcker mest och vilken passar bäst en sen partykväll? CHICs skönhetsredaktör Filippa Berg har gjort jobbet åt dig och testat.

 
 
Annons
 
 
 
 

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av redaktionen. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Drömmer du om den perfekta basen? Den som känns som kashmir mot huden och bara blänker där den ska? Då har du hamnat på rätt sida. Baaams skönhetsredaktör Filippa Berg har gjort jobbet åt dig och utser vinterns bästa foundation.

Annons

ALL NIGHTER
Här är en vattenfast och fulltäckande foundation som vet sin plats, oavsett hur hett det är på dansgolvet! Den innehåller både puder som absorberar överflödig olja och ljusreflekterande pigment som suddar ut skavanker för en photoshopad finish.
Foundation, Urban Decay, “All Nighter Liquid Foundation”, 335 kr
Foundation, Urban Decay, ”All Nighter Liquid Foundation”

KRÄMIG KOMFORT
Vad sägs om en vattenbaserad foundation med krämig textur och semi-transparent täckning? Denna ger levande lyster och en långvarigt felfri finish. Dessutom är den dryg och känns knappt på huden.
Foundation, Make Up Store, “Sculpt Excellence”, 385 kr
Foundation, Make Up Store, ”Sculpt Excellence”

SNYGG PÅ SEKUNDEN
Inte nog med att dosan med den läckra loggan är som ett smycke i din sminkväska. Den kommer även bli din huds nya bästis on the go. För med den smarta appliceringskudden går det snabbt och smidigt att få till en flawless look som strålar av dewy glow.
Foundation, YSL, “Le Cush
Foundation, Yves Saint Laurent, ”Le Cushion Encre Peau”

SHEER OCH SVETTSÄKER
Med detta smarta stick behöver du inte välja mellan transparent täckning och svettsäkert skydd. Som en silkeslen slöja smälter stiftet samman med huden och ger en behaglig bas som strålar av pålitlig perfektion.
Foundation, Estée Lauder
Foundation, Estée Lauder, ”Double Wear Nude Cushion Stick Radiant Makeup”

HUDVÅRDANDE HYBRID
Denna delux-foundation kombinerar avancerad hudvård med mästerlig makeup. Formulan är fjäderlätt, fulladdad med fukt och innehåller dessutom SPF 50. På huden känns den som vattendroppar och finishen är fantastisk.
Foundation, Dior, “Capture Totale Dreamskin Cushion”, 855 kr
Foundation, Dior, ”Capture Totale Dreamskin Cushion”

CRÈME DE LA CRÈME
Tänkt dig en superexklusiv fuktkräm som dubbeljobbar som ljusreflekterande foundation. Precis så är denna dyrgrip som genast blir ett med din hud som fräschas upp och får en sammetslen och lyxig lyster.
Foundation, Chanel, “Sublimage Le Teint”, 1 420 kr
Foundation, Chanel, ”Sublimage Le Teint”

BÄSTA BUDGETKÖPET
En briljant budgetfoundation med skir och byggbar textur som diskret döljer mindre skavanker och efterlämnar en daggig känsla på huden. Passar perfekt för dig med torr och känslig hy eftersom den inte innehåller parfym. Detta fynd är minst lika bra som de dyrare konkurrenterna i ”kuddkategorin”.
Foundation, L’Oréal Paris, “True Match Lumi Cushion Foundation”, 199 kr
Foundation, L’Oréal Paris, ”True Match Lumi Cushion Foundation”

PROFFSIGA TILLBEHÖR
tillbehör foundation
1. Svamp, Beauty Blender
2. Primer, Max Factor ”Smooth Miracle Primer”
3. Borste, Artis ”Oval 6”

Läs mer om skönhet:
Experten löser alla vinterns skönhetsproblem
Så döljer du mörka ringar under ögonen med smink
Stor guide: Produkterna som ger dig perfekta ögonbryn

Av: Filippa Berg
Foto: All About Fashion