Annons
 

Bekräftat: Isabella Löwengrip och Odd Spångberg skiljer sig

Efter en tids fundering har paret bestämt sig för att gå skilda vägar. ”Vi ber om förståelse och respekt för att vi går igenom en svår period”.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

”Jag och Odd vill göra ett gemensamt uttalande. Efter en tids funderingar har vi kommit fram till att vi ska skiljas”, skriver Isabella Löwengrip i ett blogginlägg med rubriken ”Skilda vägar”.

Läs också: Ekonomiexperten: ”Därför ska alla kvinnor ha ett fuck off-konto”

Annons

Redan för ett par månader sedan framkom att inte längre arbetade kvar i hennes företag.
– Jag tror att han fick se sin fru i en roll som inte var så trevlig. Jag tyckte att det funkade jättebra, men han tyckte inte det, sa hon till Breakit då, uppger Nöjesbladet.

Dessutom meddelande hon på sin blogg, bara för några dagar sedan, att paret gick igenom en tuff period.
”Jag har försökt att upprätthålla en glad sida i bloggen men ni ser ju igenom vilket jag förstår. Jag går igenom en tuff period just nu och det är oerhört svårt att tackla den samtidigt som bloggen måste uppdateras”, skrev hon.


Isabella Löwengrip och Odd Spångberg har varit ett par under flera år och gifte sig i augusti 2013. I november samma år föddes sonen Gillis och 2015 fick de dottern Sally.
”Vi ber om förståelse och respekt för att vi går igenom en svår period och inte vill kommentera saken utöver detta”, skriver hon i inlägget.

Läs också: Nu säljer ex-frun Birros ”offerkofta” – och alla andra turer i dramat

Läs Isabellas instagraminlägg nedan: