Annons
 

BILDSPEL: Allt du behöver veta om & Other Stories

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
& Other Stories, våren/sommaren 2013.

& Other Stories, våren/sommaren 2013.

ÄNTLIGEN får vi kika närmare på det H&M-ägda varumärket & Other Stories, eller kort och gott ”Stories” som de själva kallar märket.

Vår-/sommarkollektionen är uppbyggd kring fyra olika teman, eller ”fashion stories”, som man kan mixa och matcha för att skapa sin egen personliga stil. För att kunna skapa en hel look finns förutom kläder även skor, väskor, smycken, underkläder och skönhetsprodukter.

Annons

Priserna kommer att vara riktigt överkomliga. Kläderna ligger på från ca 150 kr för ett linne till 2 450 kr för en klänning i skinn. Skor kostar från 450 kr, väskor från 300 kr och smycken från 90 kr. Skönhetsprodukterna ligger på mellan 70 och 220 kr.

För att hålla priserna nere har de tagit fram enkla förpackningar till skönhetsprodukterna och lagt krutet på innehållet. De har även ett stort miljötänk, och för varje tom förpackning du returnerar till butiken får du en rabattkupong på 10% tillbaka.

Här kan du läsa mer om vart & Other Stories öppnar sina butiker i vår. De är fortfarande förtegna om exakt när, men butiken i Stockholm kommer att ligga på 700 kvm, där varje ”story” samt sko- och skönhetsavdelningen kommer få 100 kvm var.

Visste du:

  • Behnaz Aram, tidigare Whyred, designar kläder för märket.
  • Nicole Wilson, tidigare Acne, designar skor.
  • Ben Gorham från Byredo har utvecklat doft.

[nggallery id=870]

Av: Rose-Marie Söderlund