Annons
Annons

Bloggar

För förfrågningar om samarbeten med någon av våra influencers – kontakta Alicia Sternin på [email protected] eller Ida Antebro på [email protected].

Flora
Jag heter Flora och är 22 år gammal. Jag bloggar om skrivande, illustration, vegomatlagning, fotografi, tighta jeans och feminism. I höstas kom min debutroman Stanna ut hos Bonnier Carlsen. Utöver bloggandet frilansar jag som skribent och illustratör.
Läs Floras blogg här


Dasha har varit aktiv bloggare i hela tolv år och utöver det även hunnit med att driva två olika podcasts, en eventbyrå, arbetat med PR, som key account manager och projektledare (bland annat…). Hon älskar att gå powerwalks med sin hund, bjuda på middagar, dansa bort nätter och klä sig i plagg som strålar.
Läs Dashas blogg här!


Chrystelle Eriksberger är influencer, content creator och fotograf. Dessutom driver hon en modeblogg av rang och bjuder dagligen sina följare på en stod dos stilinspiration på Instagram. Hon är mamma, galet rolig och brinner för att belysa kvinnofrågor – en riktig superwoman!
Läs Chrystelles blogg här!


Lydia Tsegay driver Instagram-kontot Femme BLK. Med outfit-bilder från sitt vardagsrum bjuder hon drygt 37 000 följare på mode- och stilinspiration. I bloggen kan du läsa om hennes stil, ta del av DIY-tips och inspireras av alla hennes träffsäkra looks.
Läs Lydias blogg här!