Annons

Bloggar

För förfrågningar om samarbeten med någon av våra influencers – kontakta Ida Antebro på [email protected].

Flora
Jag heter Flora och är 23 år gammal. Att läsa bloggar är lite som att följa en tv-serie – man vill veta vad som har hänt sedan sist. Därför blandar jag dokumentation från min vardag i Stockholm med inlägg om populärkultur, feminism, skrivande, mode, böcker och vegansk matlagning. Ångestskov blandas med nätter av fuldans och termoskaffe blandas med husets röda. Hösten 2016 kom min debutroman Stanna ut hos Bonnier Carlsen. Utöver bloggandet frilansar jag som skribent.
Läs Floras blogg här


Ida Warg bor i Stockholm och driver en av Sveriges mest lästa bloggar. Hon har bloggat i åtta år, blivit nominerad till olika utmärkelser och vunnit pris för Årets hälsoblogg. I bloggen varvar hon träningspass i gif-format med veganska favoritrecept, inredning, mode och personliga inlägg med tankar om livet.
Läs Idas blogg här!


Chrystelle Eriksberger är influencer, content creator och fotograf. Dessutom driver hon en modeblogg av rang och bjuder dagligen sina följare på en stor dos stilinspiration på Instagram. Hon är mamma, galet rolig och brinner för att belysa kvinnofrågor – en riktig superwoman!
Läs Chrystelles blogg här!


Henrietta Fromholtz bloggar, bloggar och frilansar som PR-, influencer- och kreativ konsult. Dessutom skriver hon just nu dessutom på sin första bok om anorexi. I bloggen visar hon upp allt från glittrande partyhelger och ytligheter till ämnen som feminism och självkänsla – allt med en personlig ton. 
Läs Henriettas blogg här! 


Dasha har varit aktiv bloggare i hela tolv år och utöver det även hunnit med att driva två olika podcasts, en eventbyrå, arbetat med PR, som key account manager och projektledare (bland annat…). Hon älskar att gå powerwalks med sin hund, bjuda på middagar, dansa bort nätter och klä sig i plagg som strålar.
Läs Dashas blogg här!


Lydia Tsegay driver Instagram-kontot Femme BLK. Med outfit-bilder från sitt vardagsrum bjuder hon drygt 37 000 följare på mode- och stilinspiration. I bloggen kan du läsa om hennes stil, ta del av DIY-tips och inspireras av alla hennes träffsäkra looks.
Läs Lydias blogg här!


Kristin Zetterlund bor i Stockholm och jobbar som Digital Marketing Manager på & Other stories. Utöver att vara en grym DJ är hon även nätets bästa personal shopper, artisten The-Dreams största fan och drömmer om att en dag bli bästis med Rihanna. I bloggen blandas feminism och karriär med skönhet och outfits – med den röda tråden ”more is more”.
Läs Kristins blogg här!