Annons
 

Charlottas sätt att bära Clarins vårmakeup + smarta insidertipset

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Clarins spring look

Clarins vårmakeup är lättburen och multifunktionell. Jag har testat den själv och gillar färgskalan som passar de flesta hudtyper och hårfärger eftersom den är neutral och enkel.

Jag är väldigt förtjust just i basprodukten Instant Light Radiant Boosting Complexion Base. En vacker makeup är omöjlig att göra utan en bra bas. Med denna som grund så sitter resten av sminket där det ska och huden får fantastisk lyster utan att se för sminkad ut.

Annons

Insidertips! Jag har gjort en egen tolkning av hur man använder krämrouget Multi Blush Creme. Det är egentligen avsett för kinderna förstås, men konsistensen och nyansen gör denna produkt helt perfekt för läpparna! Jag har länge varit på jakt efter den perfekta produkten för matta läppar, som ger pigment men inte torkar ut, som ger ett ”nykysst” resultat utan att vara glansig. Nu har jag hittat den! Dutta på försiktigt med fingertopparna för ett naturligt resultat.

På bilden har jag använt Multi Blush Creme på läpparna (och kinderna) och Ombre Minerale Eye Shadow på ögonen.

PSST… Ta del av nyheter och andra smarta tips på Clarins Facebook-sida!

CLARINS VÅRLOOK 2014

• NYHET! Complexion Base, 295 kr.
• NYHET! Multi Blush Cream, 295 kr.
Mono Eyeshadow, 235 kr.
Limited Edition Palettes, 460 kr.
Joli Rouge Brillant Lipstick, 270 kr.
Gloss Prodige, 225 kr.

MISSA INTE! Baaam lottar ut en necessär med hela ovanstående makeuplook, värde ca 2000 kr. Håll utkik på baaam.se nästa vecka, den 10 mars!

Av Charlotta Flinkenberg, chefredaktör Baaam