Annons
 

BAAAM guidar: Så blir du redo för sommarens festivaler

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
festival2

Gör dig redo för festival!

Det är inte helt lätt att hålla sig fräsch fräsch och snygg snygg under sommarens leriga och varma festivaler. Baaam har letat fram åtta saker som är dina räddare i nöden och gör dig helt redo för vilken utomhuskonsert som helst.

Annons

festival

1. Gummistövlar! Det räcker oftast med några droppar regn för att festivalområdet ska förvandlas till ett lerhav. Rusta upp med ett par gummistövlar – både praktiskt och snyggt! Tom Joule/Topshop, 705 kr.

2. Solhatt! Med en stor stråhatt slipper du solsting och värmeslag. H&M, 129 kr.

3. Torrschampo! Ett torrschampo är idealiskt på festivaler. Det fräschar upp håret och gör under för en fet hårbotten. De här kommer i små praktiska reseförpackningar, Batiste, 49 kr.

festival3

4. Multikräm! Det här är den ultimata multikrämen, med tre krämer i en! Passar alla hudtyper och du kan använda den i ansiktet, på kroppen och på händer och fötter. Perfekt du har bränt dig i solen eller behöver fukt. SteamCream, 125 kr.

5. Solskyddsfaktor! Det är ett måste på utomhusfestivaler. Den här solsprayen är lätt att applicera och har spf 20. Nivea, 125 kr.

festival4

6. Parfym! Gör sig bra på solvarm festivalhud. Den här kommer i ett händigt stick som är enkelt att bära med sig. Crazylibellule and the poppies, 169 kr.

7. Sminkborttagning! Du har sällan tillgång till ett badrum på festivaler. Därför är sminkborttagning i servettform ett helrätt val. Korres, 82 kr.

8. Hudsalva! Med en bra läppsalva råder du bot på såväl torra läppar som trasiga nagelband. Den här från Apoteket är en uppdaterad klassiker som är extra mjukgörande. Försvarets Hudsalva, 29 kr.

Absolut Torr våtservetter, 99 kr.

9. Deodorant! Det är inte alltid man har tillgång till dusch på festival, så en effektiv deo är bra att ha. Klassikern Absolut Torr har nu kommit som praktiska våtservetter. Håller svett och lukt borta i upp till sju dagar, och kan förutom under armarna även användas på händer och fötter. Absolut Torr, 99 kr.

Tips! Missa inte festivalguiden i Baaam nr 11, i butik 16-30 maj.

Klicka på länkarna nedan för att inspireras av kändisarnas festivalstil:

BILDSPEL: Kändisarna på Coachella 2012 – helg 1
BILDSPEL: Kändisarna på Coachella 2012 – helg 2

Av: Emilie Cederquist Foto: Stella Pictures